free download 78 travel guides written by experts

Pe strazile Bucurestiului vor circula motoscuterele Postei Romane

Compania Nationala Posta Romana achizitioneaza, in urma unei licitatii organizate de Bursa Romana de Marfuri,  un numar de 36 de motoscutere de la  SC Sound&Décor Parti SRL Ploiesti.

Motoscuterele sunt model Peugeot Ludix 14 Rep si au o serie de dotatari suplimentare cum sunt: porbagaj fata, insotit de o geanta de postas, porbagaj spate si cutie de bagaje, oglinda retrovizoare suplimentara, vesta si casca pentru conducator s.a. In prezent, acestea sunt in curs de imatriculare. Valoarea totala a contractului este de 293.040 lei, fara TVA, pretul unitar fiind de 8140 lei +TVA.

Motoscuterele vor fi distribuite in Bucuresti si Cluj si sunt destinate distribuirii corespondentei marilor clienti si pentru serviciile de curierat rapid prestate de Posta Romana.  Achizitia face parte dintr-un program pilot care urmareste imbunatatirea timpilor de circulatie a corespondentei si, in functie de rezultatele obtinute, exista posibilitatea ca si postasi din alte mari orase sa fie dotati cu acest mijloc de deplasare.

Bucuresti, 26.06.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *