free download 78 travel guides written by experts

Pe perioada festivalului tematic “Din Olanda”, KLM serveste la bordul avioanelor sale mancare

pregatita cu ingrediente de provenienta olandeza

Toate zborurile KLM Royal Dutch Airlines cu plecare din Amsterdam vor avea tematică olandeză în lunile octombrie şi noiembrie. Festivalul “Din Olanda” are loc pentru al treilea an consecutiv, cu accent pe produsele alimentare şi de fermă specifice olandeze.

“KLM a ales tema “Olanda” din nou în acest an, deoarece pasagerii apreciază caracterul olandez al festivalului. Tema “direct din solul şi mările noastre” se potriveşte perfect cu abordarea KLM a Responsabilităţii Sociale. Produsele servite la bord sunt 100% olandeze şi foarte proaspete. Cu ajutorul acestui festival, KLM atrage atenţia asupra caracterului distinctiv al Olandei şi oferă pasagerilor oportunitatea de a experimenta în timpul călătoriei cât de mult posibil din specificul acestei ţări”, a declarat Erik Varwijk, Managing Director KLM.

Gastronomie cu ingrediente “direct din solul şi mările olandeze”

Mesele servite la bordul zborurilor intercontinentale la World Business Class (WBC) cu plecare din Amsterdam pe toată perioada festivalului vor fi pregătite din ingrediente produse în fermele olandeze. KLM va servi cartofi Willem van Oranje originari din Flevopolder, brânză Reypenaer din Woerden şi o selecţie de vinuri produsă în zona de coastă a provinciei Zeeland. Deserturile au fost concepute de către Huize van Wely, iar peştele provine din crescătoriile Ijsselmeer şi Markermeer la nord de Amsterdam.

La clasa Business pe zboruri europene, meniul va fi similar clasei WBC, pasagerii beneficiind de o selecţie ceva mai restrânsă a preparatelor, cu tema “O notă olandeză” şi vor putea de asemnea să savureze delicioasele deserturi Huize van Wely. La clasa Economy pe zborurile europene, meniul specific olandez include celebrii biscuiţi “stroopwafel” sau biscuiţi cu brânză Beemster.

Mesele clasei Intercontinental Economy sunt de asemenea cu tematice, incluzând de pildă un preparat din peşte cu sos de brânză olandeză.

Pe parcursul zborurilor, pasagerii vor avea la dispoziţie în materie de divertisment filme olandeze, muzică şi programe TV.

Bucuresti, 01.10.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *