Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Pe locuri, fiți gata, aprindem luminițele de Sarbatori!

Mai precis, aprindem instalația cu cele mai multe beculețe pentru interior, din lume: 500.000! Miercuri, 16 noiembrie, de la ora 19.00, pe Esplanada Sud din Sun Plaza are loc evenimentul care deschide sezonul sărbătorilor de iarnă, prin aprinderea luminițelor de Crăciun.

Inna este invitatul special – iar trupa The Pastels, din Slovacia, va sustine un spectacol inedit de dans cu led-uri și va aprinde instalația de jumătate de milion de luminițe.


Sun Plaza a intrat în 2010 în “Cartea Recordurilor World Guiness” după ce a aprins cea mai mare instalație indoor de lumini de Crăciun, din lume. În 2016 își propune un spectacol memorabil de muzica de calitate și dans incendiar:
– suspans si dans inedit cu Trupa „The Pastels”
– concert de super-hituri Deep Central
– cel mai așteptat moment al serii: aprinderea a peste jumătate de milion de luminițe
– concert special INNA cu superhituri precum Say it with your body sau Cum ar fi?


În plus, cei care aleg să-și petreacă seara în Sun Plaza vor beneficia de reduceri și gratuități la Brioche Doree, Second Cup şi restaurantul Spartan, în intervalul Happy Hour (18.00-22.00).

Mergeți la Sun Plaza, unde anotimpul cadourilor vine și anul acesta mai repede și cu multe-multe bucurii pentru cei mici și pentru cei mari. Mai multe detalii pe https://www.sun-plaza.ro/event/hai-sa-luminam-orasul-cu-distractie/ şi www.facebook.com/Sun.Plaza.Shopping.Center.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *