free download 78 travel guides written by experts

Pe langa telefonie gratuita, acum si taxa de instalare 0 RON

pentru servicii la pachet de la RCS & RDS

RCS & RDS renunţă, din această lună, la taxa de instalare pentru serviciul de televiziune prin cablu. Odată cu eliminarea acestei taxe, clienţii beneficiază de instalarea gratuită a pachetului complet de servicii – televiziune + internet + telefonie. Astfel, achiziţionarea celor trei servicii devine mult mai accesibilă, atât din punct de vedere al costurilor, cât şi al avantajelor cumulate.

Pe lângă instalarea gratuită a serviciului de CaTV abonatul poate primi, la semnarea contractului (în funcţie de posibilităţile tehnice şi aria de acoperire), şi o linie telefonică RDS.Tel cu abonament gratuit şi cu mii de minute naţionale incluse lunar, pe toată durata contractului – RDS.Tel Conect 0. În funcţie de tipul abonamentului de cablu ales, utilizatorii pot beneficia de până la 275 de minute naţionale gratuite incluse, în reţelele Romtelecom şi RDS.Tel.

“Ne dorim ca abonaţii noştri să se bucure de avantajele care vin odată cu  contractarea unui abonament de televiziune prin cablu. Pe lângă numărul mare de posturi tv – până la 72 de canale, tarifele foarte accesibile ce pornesc de la doar 21.4 Ron/lună, abonaţii beneficiază de taxă de instalare 0 Ron şi pot primi telefonie gratuită RDS.Tel, cu sute de minute naţionale incluse”, a declarat Mădălin Şerbănescu, Brand Manager Televiziune RCS & RDS.

Valabilă în aproximativ 100 de oraşe la nivel naţional, oferta se adresează tuturor abonaţilor care doresc să beneficieze de serviciul de televiziune prin cablu, internet sau telefonie de la RCS & RDS.

Compania RCS & RDS oferă pe lângă serviciile de televiziune prin cablu RCS şi telefonie fixă RDS.Tel, servicii de televiziune prin satelit Digi TV şi internet RDS.Net şi RDS.Link, deservind în total peste 2 milioane de abonaţi la nivel naţional.

Bucuresti, 5.06.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *