free download 78 travel guides written by experts

Pe Irina Reisler o veti gasi in celebra enciclopedie Who is who

Vedeta Romantica, Irina Reisler a fost invitată să fie una dintre personalităţile din a treia ediţie  a “Who is who”- Enciclopedia Personalităţilor din România. Invitaţia a venit asemenea miilor de mesaje pe care Irina le primeşte zilnic pe blog-ul său de la telespectatorii deveniţi deja adevăraţi prieteni. Al treilea volum al enciclopediei va apărea în toamnă în zece ţări ale lumii şi va cuprinde, în afara datelor personale ale Irinei, performanţele profesionale, cele mai importante momente ale carierei sale de jurnalist. Irina Reisler se află în echipa Romantica încă de la prima emisie a postului de televiziune. Vedeta a pus piatră cu piatră la temelia emisiunii “Supravieţuitorii” şi acum toată munca echipei are dovezi concrete. Monica Columbeanu, Flamingo Boys, Andreea Antonescu, Gabriela Naghi sau trupa Heaven au susţinut campania Irinei „Meriţi să fii sănătoasă”. Telespectatorii, de asemenea. Anul acesta campania a continuat cu titlul „Merit să fiu sănătoasă”. Aproape 300.000 de vizualizări  s-au strâns pe blogul vedetei în doar cinci luni de campanie. Zilnic, 4000 de prieteni vorbesc cu Irina despre viaţa şi problemele lor, iar împreună caută şi găsesc soluţii.

Cazul Andreei Cocoş, micuţa care s-a născut cu o boală genetică foarte rară, este o poveste sfâşietoare  care a făcut înconujurul lumii. La fel s-a întâmplat şi cu materialul despre cea mai vârstnică mamă din lume, exclusivitate obţinută de Irina pentru Realitatea TV. Pentru Andreea, vedeta l-a eliberat din închisoare pe tatăl ei, fost sergent în trupele ONU de menţinere a păcii şi a organizat la Romantica o campanie umanitară pentru ca micuţei să-i fie salvată viaţă printr-o  operaţie în China.

Pentru vedeta Romantica, jurnalismul este, de fapt, o pasiune. Interviul obţinut în exclusivitate cu cea mai vîrstnică mamă din lume o dovedeşte. Presa din întreaga lume a preluat materialul realizat de Irina. Iar la naşterea fetiţei, din nou presa mondială a preluat reportajul, de asemenea, realizat în exclusivitate.

În prezent, Irina continuă campania „Meriţi să fii sănătoasă” la Romantica. Oricine îi poate scrie Irinei pe blog-ul său:
//romantica.ro/blog/irinareisler. Cu siguranţă vedeta îi va răspunde.

Bucuresti, 15.06.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *