Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Pe coperta Event Bazar de decembrie este Mihaela Radulescu

Event Bazar de decembrie da o lovitura de imagine cu o coperta demna de invidiat: Mihaela Radulescu.

Despre campanii de brand, de implicare sociala, evenimente de team building, evenimente caritabile si multe alte interviuri si articole puteti citi in fiecare numar al revistei Event Bazar, iar numarul 8, in decembrie, vine cu o adevarata surpriza: un interviu de suflet cu Mihaela Radulescu.

“Multumesc pentru ca sunteti prima revista care-mi permite sa fac "reclama" unei astfel de nevoi si nu ma intrebati de iubit, poseta sau planuri de viitor. S-ar parea ca sunteti prea diferiti de presa pe care o stiu si de aceea, va doresc, cu  toata sinceritatea, sa rezistati si sa aveti cat mai multi cititori buni si destepti, ca voi.”
Asta scrie MIHAELA RADULESCU in articolul pe care il scrie in revista EVENT BAZAR despre evenimentul caritabil Balul “Floare de Colt”, eveniment pe care il prezideaza de  9 ani de zile!

Tot in decembrie, after Christmas, luam micul dejun in compania Iulianei Marciuc sau plecam de Revelion intr-o tabara de schi ori la o pensiune rustica cu Antrec. Pana la concediul de sarbatori avem BizCampus – o tabara de business pentru tinerii profesionisti -, avem o prima editie a Festivalului de Design Floral, aflam de inseamna un eveniment in compania unei muzici de buna calitate cu cvartetul Passione sau ascultam basmul vienez de Craciun impreuna cu Johann Strauss Ensemble.

Party-ul PLAYBOY ANIVERSAR si AVON – lansarea parfumului ETERNAL MAGIC – sunt 2 evenimente fara de care nu s-a inchis editia!

Nu ratati numarul din decembrie al revistei Event Bazar! Un concept editorial nou, articole interesante, povesti din care aveti mereu ceva de aflat din lumea atat de frumoasa si complexa a evenimentelor!

Revista Event Bazar este un concept care se adreseaza profesionistilor in comunicare dar si celor care vor sa inceapa o cariera in domeniu, un accesoriu must have pe biroul oricarui organizator de evenimente!

Numarul din decembrie va avea tiraj de 8.000 bucati si se gaseste la vanzare si in toate locatiile InMedio si Hiparion din intreaga tara.

In paginile revistei se regasesc concursuri pentru cititori, cum ar fi “aboneaza-te pe un an si castigi un voucher la EDEN SPA!  Costul unui abonament este de doar 93,60 ron.”
Sau “trimite un email la adresa concurs@eventbazar.ro cu raspunsul la intrebarea: CE ESTE UN EVENIMENT BTL?  Si castigi 2 bilete la un spectacol de opera!”

Trimite cuvantul BAZAR prin SMS la 7455 si te abonezi pe 6 luni!
Pret: 10 Euro + tva!

Bucuresti, 30.11.2009

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *