Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Pe ce sume de bani se lupta Oana si Marioara Zavoranu?

Vezi ce dezvăluiri vor face invitatele lui Negru, astăzi, la Te pui cu blondele!

Astăzi, de la 20.20, platoul “Te pui cu blondele” găzduieşte o confruntare cum nu s-a mai văzut! Telespectatorii vor avea parte nu numai de un concurs de cultură generală, ci şi de un show pe cinste, într-o ediţie care le va avea ca protagoniste pe Oana şi Mărioara Zăvoranu. Pe lângă întrebările de cultură generală, cele două vor fi provocate de superbele blonde să răspundă unor întrebări cât se poate de picante.

Într-o astfel de întâlnire incendiară, blondele nu au lăsat nicio dilemă să treacă nerezolvată, aşa că le-au asaltat pe cele două cu tot felul de curiozităţi, de la cele legate de bani, la subiecte controversate precum conflictul cu vrăjitoarele.

“Vrem şi noi să ştim pe ce sume de bani vă tot luptaţi voi” a întrebat una dintre domnişoare, iar curiozităţile nu s-au oprit aici. O altă domnişoară a dorit să ştie suma exactă pe care Oana Zăvoranu a dat-o la vrăjitoare.

Recunoscută pentru stilul său direct de exprimare, vedeta a fost foarte promptă cu răspunsurile, spre bucuria blondelor. Aşa că dezvăluirile spectaculoase au început să curgă, Oana terminând răspunsul cu o cerere firească având în vedere informaţiile oferite: “Puţină apă pentru Negru!”

Despre ce sume de bani este vorba şi ce alte întrebări le-au mai adresat domnişoarele celor două invitate, rămâne de văzut astăzi, de la 20.20, la “Te pui cu blondele”!

Telespectatorii pot afla mai multe informaţii accesând pagina oficială a emisiunii tepuicublondele.a1.ro sau pagina de Facebook, facebook.com/tepuicublondele.

Bucuresti, 21.03.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *