metalshow

Irina Loghin, Cristi Minculescu, Liviu Vârciu si Cheeky Girls canta pe aceeasi scena, la “Te cunosc de undeva!”

Sambata,de la ora 20.00, la Antena 1

Dacă e sâmbătă, 16 aprilie, e seara transformărilor spectaculoase la Antena 1. De la ora 20.00, ca de fiecare data, talentații concurenți de la “Te cunosc de undeva!” vor intra în scenă cu cele mai proaspete roluri încredințate lor de ruleta personajelor.

Astfel, sambata aceasta, Liviu Teodorescu va interpreta pentru prima data muzica populara, transformat in Irina Loghin si va purta costumul traditional al celebrei cântărețe. El spune ca le va dedica melodia pe care o va canta celor doua bunici ale sale, mamaia Florica si mamaia Nica. In aceeasi editie, Feli Donose va cânta si se va misca precum Megan Trainor, micuța Theo Rose va deveni Sammy Hagar, solistul de la Van Halen, in timp ce Geørge va cânta din nou în travesti ca sa o aduca pentru prima dată la „Te cunosc de undeva!” pe Sade. O misiune aproape imposibilă va avea de indeplinit Nicoleta Nucă, pentru că va trebui să-l imite pe bunul ei coleg, Liviu Vârciu, cu piesa “Toata viata mea”. Care va fi reactia lui Liviu, telespectatorii vor vedea sâmbăta asta.


In cea de-a zecea editie a show-ului, Paula Chirilă va fi Evelyne Lenton, solista grupului Belle Epoque, Anca Țurcașiu îl va aduce pe scenă pe unul dintre cei mai iubiți artiști ai românilor, inconfundabilul Cristi Minculescu, solistul trupei Iris, Rareș Dragomir va cânta pe ritmurile piesei “Hopa, Hopa”, precum Radu Almășan de la Bosquito, în timp ce Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu vor face show transformati in gemenele Monica și Gabriela de la Cheeky Girls.

Momentul special al serii va fi dedicat Ancăi Parghel și va fi susținut de jurata vocilor de la “Te cunosc de undeva!”, Ozana Barabancea, care va canta, alaturi de Florin Ristei și FreeStay, în memoria celebrei artiste.

La ce nou instrument va demonstra talentatul Florin Ristei ca stie sa cante, ce va povesti Ozana despre fosta ei profesoara, Anca Parghel, dar si care va fi cea mai reușită transformare a serii, telespectatorii Antenei 1 vor afla sâmbătă, 16 aprilie, de la ora 20.00, într-o nouă ediție a emisiunii “Te cunosc de undeva!”.

Foto copyright Gabriela Arsenie-Antena1.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *