Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Pe 4, 5 si 6 decembrie curajosii participa la Impact Festival

Pe 4, 5 și 6 decembrie Impact Hub Bucharest și UniCredit Bank te invită la Impact Festival pentru o serie de evenimente dedicate curajoșilor zilelor noastre: antreprenorii care ies din tipare și cei ca tine, dornici să schimbe status-quo-ul.

La Impact Festival te așteaptă o colecție de momente frumoase și inspiraționale. Seara de vineri, 4 decembrie începe cu Bold’n Short Movies, o serie de scurtmetraje selectate de ShortsUp.

Sâmbătă, 5 decembrie, la Inspiration Arena 12 vorbitori curajoși te inspiră cu discursuri pe tema ”Be bold, make an impact”. Printre vorbitorii deja confirmați se numără:
· Alex Găvan – Alpinist și inițiatorul campaniei "Bine pentru Nepal"
· Anca Năstase – Director General Federația VOLUM și inițiatorul Legii Voluntariatului
· Daniela Timoficiuc – Membru fondator Grădinița Waldorf Christophori
· Florin Ghindă – Fondator România Pozitivă
· Ionuţ Pătrăhău – Co-fondator Brain Institute
· Laurențiu Bănescu & Alexandru Geamănu – Co-fondatori Berea Zăganu
· Rodica Lupu – Preṣedintele Centrului de Resurse pentru Cetǎṭenie Activǎ și reprezentant SocialGym
· Teodora Migdalovici – Fondator The Alternative School for Creative Thinking și Ambasador Cannes Lions în România
· Tudor Benga – Fondator Okian.

Sâmbătă și duminică, pe 5 și 6 decembrie, ești așteptat să vizitezi și Impact Fair, târgul cadourilor cu suflet. Este locul în care regăsești cele mai frumoase cadouri de iarnă create local, de organizații sociale și start-up-uri curajoase precum Asociația Meșterilor Populari Copăceni, Atelierul de Pânză, Concordia, Dizainăr, Foldo, Fundația Inima De Copil, Fundația Motivation, Iutta, Made in Roșia Montană, Merci Charity Boutique, Social Gym, Sunday Bagel, Touched Collection, Upside Down, Wunderkraft. . Peste 20 de expozanți vor fi prezenți, astfel că vei putea alege cele mai frumoase cadouri de iarnă pentru cei dragi!

Copiii au spațiul lor dedicat la Kids Arena, duminică 6 decembrie. Ei vor reconstrui o fabrică de jucării alături de eematico.

Programul festivalului se desfășoară în cele 3 zile după cum urmează:

Vineri 4 decembrie
· 20:00 – 22.00: Bold’N Short Movies, powered by ShortsUp

Sâmbătă 5 decembrie
· 11:00 – 18.00: Impact Fair
· 12:00 – 16:00: Inspiration Arena

Duminică 6 decembrie
· 11:00 – 18.00: Impact Fair
· 11:00 – 15:30: Kids Arena

Detalii suplimentare și înregistrările sunt disponibile pe site-ul www.impactfestival.ro.

Impact Festival București 2015 este organizat de Impact Hub Bucharest și UniCredit Bank.

Despre UniCredit Bank

UniCredit Bank este parte a UniCredit, grupul financiar european cu rețeaua cea mai extinsă din Europa Centrală și de Est. În România, UniCredit Bank este una dintre principalele instituții financiare, oferind servicii și produse pentru toate categoriile de clienți.

UniCredit Bank se implică activ în susținerea artei și culturii, industriilor creative, culturii antreprenoriale și a proiectelor cu impact social din domeniul educației.

Despre Impact Hub Bucharest

Impact Hub Bucharest este organizația ce susține dezvoltarea antreprenorială a inițiativelor cu impact pozitiv în societate în cadrul unei comunități globale, oferind spații de lucru colaborative, programe de dezvoltare și incubare a afacerii, conferințe și evenimente precum și opțiuni de finanțare prin crowdfunding. Prezentă în București din 2012, organizația face parte din rețeaua globală Impact Hub cu prezențe fizice în peste 70 de orașe de pe 5 continente.

Bucuresti, 20.11.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *