free download 78 travel guides written by experts

Pe 26 si 27 martie, Roland Berger Strategy Consultants organizeaza

“Case Study Challenge 2010“

Ca in fiecare an, Roland Berger Strategy Consultants organizeaza “Case Study Challenge 2010”, concursul de studii de caz dedicat studentilor. Pe 26 si 27 martie, in cadrul celei de-a cincea editii a evenimentului, Roland Berger Strategy Consultants invita studentii de exceptie sa-si puna la incercare spiritul de echipa si abilitatile de lider. “Case Study Challenge 2010“ va oferi participantilor o imagine reala asupra consultantei strategice si sansa de intra in programul de internship al biroului Roland Berger din Bucuresti.

Studentii de top selectati de catre consultantii Roland Berger vor avea sansa de a petrece o zi intensa dar plina de satisfactii ca membri ai unei echipe de consultanta care se confrunta cu rezolvarea unui caz real. Pe durata evenimentului, membrii echipei organizatoare vor oferi sprijin studentilor iar la final vor evalua solutia prezentata de acestia. Participantii care se vor remarca pe parcursul dezvoltarii propunerii strategice vor fi invitati ulterior sa se alature biroului Roland Berger din Bucuresti pe o perioada de zece saptamani, pentru un program de internship.
 
“Case Study Challenge 2010” este structurat in doua etape astfel incat, in cadrul cinei organizate in prima seara, studentii vor avea oportunitatea de se cunoaste intre ei si de a se familiariza cu membrii echipei Roland Berger. In a doua zi, grupul de studenti va fi impartit in 5 echipe, fiecare dintre acestea avand obiectivul de a rezolva un studiu de caz si de a realiza o prezentare a propunerii strategice dezvoltate.

Pe perioada sesiunii de lucru, studentilor li se va oferi oportunitatea de a intelege industria in care activeaza clientul lor si de a analiza situatia cu care se confrunta acesta prin intervievarea unor membri din conducerea companiei. Participantii vor beneficia de sprijinul consultantilor Roland Berger care vor oferi consiliere si feedback constructiv pe toata durata evenimentului. Inainte de inchiderea “Case Study Challenge 2010”, fiecare echipa isi va sustine propunerea strategica in cadrul unei prezentari la care vor participa reprezentantii Roland Berger.
Alaturi de Bursele Roland Berger dedicate studentilor Erasmus si RB Quiz – concurs dedicat familiarizarii studentilor cu managementul si consultanta strategica – evenimentul “Case Study Challenge 2010” se inscrie intr-o serie de actiuni organizate constant de catre biroul Roland Berger din Bucuresti.

Initiativele biroului Roland Berger Strategy Consultants din Bucuresti, realizate cu scopul de a sprijini studentii talentati in pregatirea lor, atat din punct de vedere material cat si profesional, se aliniaza obiectivului companiei la nivel global, acela de a se dedica promovarii excelentei, atat in randul profesionistilor cat si al studentilor.

Roland Berger Strategy Consultants este una dintre cele mai mari firme de consultanta la nivel mondial si cea mai mare de origine europeana. Fondata in Germania in anul 1967, compania cuprinde in prezent peste 2,000 de angajati si 36 de birouri in 25 de tari. Roland Berger Strategy Consultants a fost prima companie de consultanta in management de talie internationala care a deschis un birou permanent in Bucuresti, in 1992.

Bucuresti, 03.03.2010

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *