metalshow

Pe 22 decembrie la Sala Palatului – Ultima reprezentatie a spectacolului 1989-2009 Degeaba

Doar cateva zile pana la spectacolul revolutionar pe care Tudor Gheorghe l-a pregatit pentru bucuresteni in acest decembrie plin de semnificatii. La 20 de ani de la evenimentul care a schimbat viata tuturor romanilor intr-un fel sau altul, spectacolul 1989-2009 Degeaba vine sa dezbata intr-un mod cu totul inedit consecintele sale.

Un decor de-a dreptul impresionant, o trupa rock si peste 100 de muzicieni de prima clasa, aflati sub bagheta dirijorului si orchestratorului Marius Hristescu, vor crea o atmosfera unica, spectaculoasa, chiar socanta.

Alaturi de Tudor Gheorghe vom trece prin diferite stari emotionale, de la “disperare si frustare pana la iertare si speranta”. "Am observat că în preajma spectacolelor mele importante sunt alegeri. Iar ce se intampla acum – ce s-a intamplat, de fapt, după 20 de ani de la Revoluţie – ilustrează perfect titlul spectacolului: DEGEABA! Totuşi, n-am vrut ca spectacolul sa se incheie intr-o totala lipsa de perspectiva si, de aceea, finalul te trimite inapoi catre colinde. Nu stiu daca e o iesire potrivita, dar ideea de «Flori-dalbe» m-am gandit ca poate sa ne spele de rugina celor 20 de ani si de sangele varsat in decembrie 1989, care ne-a cam naclait", dezvaluie maestrul intr-un interviu acordat astazi Jurnalului National.

Cum spectacolul de pe 18 decembrie este sold-out, mai puteti gasi bilete doar pentru ultima reprezentatie a acestui spectacol – 22 decembrie, ora 19.00.

Pe aceasta cale dorim sa va amintim ca biletele pot fi achizitionate la preturi ce variaza intre 50 Lei si 180 Lei din reteaua magazinelor Vreau Bilet: Unirea Shopping Center et. 2,  Pasajul Universitatii – Trident Touring, la Sala Palatului, si online de pe www.vreaubilet.ro .

Bucuresti, 15.12.2009

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *