free download 78 travel guides written by experts

Pe 19 Decembrie 2009, ora 21.20, se anunta ninsoare la Sala Palatului

Domeniul Coroanei Segarcea si Vreau Bilet aduc zapada la “Craciun Vienez”!

Pe 19 Decembrie  traditia tipic vieneza a fenomenului artistic de calitate revine la Bucuresti in cadrul a doua reprezentatii absolute, de la orele 16.30, respectiv 19.00, sub titulatura mult apreciata si binecunoscuta de toti iubitorii genului – “CRACIUN VIENEZ”.

Muzicieni de marca ai orchestrelor de renume mondial “Spirit of Vienna Ensemble” precum soprana Judith Halasz sau baritonul Andreas Jankowitsch vor interpreta impecabil muzica lui W. A. Mozart, Joseph Haydn sau a dinastiei Strauss, iar balerinii de un inalt nivel artistic, solisti ai Volksoper Wien, vor completa aceasta gala unica printr-o coreografie dinamica.

La 5 ani de traditie a acestui spectacol, Vreau Bilet a pregatit surprize inedite publicului fidel. Astfel, spectatorii vor fi intampinati cu sampanie savuroasa oferita special de Domeniul Coroanei Segarcea intr-un cadrul festiv, iar “prognoza” agentiei arata ca la Sala Palatului va ninge cu siguranta la ora 21.20, creand o ambianta feerica participantilor la spectacol.

Va anuntam ca pretul biletelor pentru acest spectacol de basm sunt cuprinse intre 30 si 90 de Lei, fiind disponibile in reteaua Vreau Bilet (Unirea Shopping Center, et. 2), Pasajul Universitatii – agentia Trident Touring , la Sala Palatului si online pe www.vreaubilet.ro.

Bucuresti, 14.12.2009

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *