free download 78 travel guides written by experts

Pe 19 aprilie, ProCinema sărbătorește 13 ani de la lansare

Asta-i viața! Ăsta-i filmul! De 13 ani, ProCinema te prinde!

ProCinema este pentru cei care încep petrecerea în pijamale, pentru cei care nu s-au săturat de acțiune și revăd un film, de fiecare dată, cu alți ochi, pentru cei care își fac tot felul de filme și pentru cei care știu să privească! Săptămâna viitoare, ProCinema sărbătorește 13 ani de la lansare cu un program special!

Miercuri, 19 aprilie, ProCinema te provoacă să afli despre stabilitatea financiară la nivel global, despre performanțele impresionante ale unor figuri emblematice, dar și despre însăși existența noastră, în producții premiate Oscar, Bafta și nominalizate la Golden Globe. ProCinema aniversează 13 ani glorioși cu 3 filme riscant de adevărate: Povestea lui Lance Armstrong (The Armstrong Lie), Inside job: Adevărul despre criză și Atlasul norilor (Cloud Atlas).


De la ora 18:00, documentarul Povestea lui Lance Armstrong vorbește despre parcursul carierei lui Lance, din primii ani și până în momentul în care a recunoscut public faptul că s-a dopat. Cu o nominalizare la Bafta Awards în 2014, documentarul prezintă cariera sportivului chiar din perspectiva sa.

ProCinema continuă în programul aniversar, de la 20:30, cu un documentar în care aflăm Inside job: Adevărul despre criză. Matt Damon este vocea care povestește despre stabilitatea financiară și criza globală din 2008, iar printre personajele celebre din lumea financiară care apar în această producție se numără George Soros, Christine Lagarde sau Nouriel Roubini. Adevărul despre criză a primit premiul Oscar pentru cel mai bun documentar în anul 2011.

La 23:00, telespectatorii se îmbarcă pe Atlasul norilor și pornesc spre viitor, în anul 2144! Halle Berry, Tom Hanks, Hugh Grant, Jim Broadbent și Susan Sarandon spun șase povești diferite, care se întâmplă în timpuri diferite, fiecare actor având roluri multiple. După ce a terminat filmările, Halle Berry a declarat că acesta a fost unul dintre cele mai interesante proiecte din care a făcut parte. Atlasul norilor a câștigat 16 premii și a primit alte 73 de nominalizări.

Pe 19 aprilie, ProCinema sărbătorește 13 ani de la lansare cu un program special, în care aventura, curajul, determinarea și suspansul aduc povești impresionante de viață în casele românilor! Povestea lui Lance Armstrong, Inside Job: Adevarul despre criza si Atlasul norilor sunt miercuri, 19 aprilie la ProCinema.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *