free download 78 travel guides written by experts

Pe 18 septembrie, Antonio Passarelli revine la TV Paprika, într-o nouă emisiune: „La piață cu Antonio Passarelli”

Luna septembrie aduce o nouă emisiune românească la TV Paprika: este vorba despre producția autohtonă „La piață cu Antonio Passarelli”. Maestrul bucătar italian revine la postul TV Paprika, cu 10 episoade delicioase în care ne invită pe toți la piață, pentru a prinde gustul cumpărăturilor de la tarabele românești.

Emisiunea a fost filmată la finalul primăverii acestui an, când Antonio a cutreierat piețele din București și din țară, a cunoscut vânzători simpatici și le-a folosit produsele pentru a găti fel de fel de minunății proprii. El ne învață cum să folosim bogăția pe care ne-o oferă pământul pentru a mânca feluri sănătoase și delicioase.

La piata cu Antonio Passarelli 6881

În plus, din noua emisiune autohtonă marca TV Paprika nu vor lipsi trucurile utile atât pentru cumpărătorii începători, cât și pentru cei experimentați. „Filmările au fost superbe! Îmi place bucătăria făcută cu oamenii din popor, cu oamenii adevărați”, explică simpaticul bucătar italian de 58 de ani.

Pentru mai multe imagini din bucătăria lui Antonio:

Emisiunea „La piață cu Antonio Passarelli” este capul de afiș al listei de noutăți TV Paprika, din septembrie, care mai include producțiile: „Aromele Indiei” (din 3 septembrie, în fiecare weekend, la ora 14:30), „Trei bărbați în bucătărie” (din 3 septembrie, în fiecare weekend, la ora 17:00), „Să coacem cu Anna Olson” (din 5 septembrie, de luni până vineri, la ora 21:00) și „Delicatese tropicale cu Justine” (din 8 septembrie, de luni până vineri, la ora 23:00). În plus, va începe al doilea sezon din emisiunea „Safari culinar cu Sarah Graham”, din 14 septembrie, de luni până vineri, de la ora 23:00.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *