free download 78 travel guides written by experts

Pe 17 decembrie, la Craiova – Tudor Gheorghe a cantat “DEGEABA”!

Aseara, “imbracat” intr-un decor de zile mari, a avut loc in premiera la Teatrul National Marin Sorescu din Craiova unul dintre cele mai asteptate spectacole din acest sezon. Este vorba despre “1989-2009 Degeaba”, in cadrul caruia maestrul Tudor Gheorghe a cantat  “disperarea, frustarea, dar si iertarea si speranta” din timpul ultimilor 20 de ani ce au trecut de la Revolutie, alaturi de o suita de muzicieni si o trupa rock, care au dat savoare concertului.

Marcarea unuia dintre cele mai importante evenimente din istoria romanilor a atras mii de craioveni, consumatori de arta autentica, care au fost impresionati de modul aparte in care Tudor Gheorghe a abordat problema trecerii celor doua decenii pe parcursul a doua ore.

Bucurestenii au de asemenea ocazia sa participe la acest concert unic astazi, 18 decembrie, dar si pe data de 22 decembrie la Sala Palatului, iar constantenii vor beneficia de prezenta maestrului pe data de 19 decembrie, incepand cu ora 19.00.

Dorim sa amintim spectatorilor din capitala ca biletele pentru data de 22 decembrie pot fi achizitionate la preturi ce variaza intre 50 Lei si 180 Lei din reteaua magazinelor Vreau Bilet: Unirea Shopping Center et. 2, Pasajul Universitatii – Trident Touring, la Sala Palatului si online pe www.vreaubilet.ro .

Bucuresti, 18.12.2009

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *