metalshow

Pe 14 aprilie incepe Baby Boom Show la ROMEXPO

In perioada 14 – 17 aprilie la ROMEXPO are loc editia de primavara Baby Boom Show – cel mai mare targ pentru parinti, viitori parinti si copii cu varste cuprinse intre 0 si 7 ani.

Anuntand o crestere cu 15% a suprafetei ocupate, Baby Boom Show vine cu un numar impresionant de expozanti, reduceri importante si numeroase activitati pentru parinti si copii.

Ce vor gasi vizitatorii la Baby Boom Show
140 de companii din Romania si din strainatate vor ocupa la Baby Boom Show o suprafata de 1.831 mp, iar aceasta editie bifeaza 39 de participari in premiera.

De la hainute pentru cei mici si pentru mamici si pana la carucioare, scaune auto, mancare pentru copii, biberoane, patuturi, carti si rechizite, la Baby Boom Show fiecare parinte sau viitor parinte isi va gasi toate cele necesare primilor ani dedicati cresterii si ingrijirii copiilor.

In plus, expozantii anunta discount-uri importante ce ajung pana la 70%

Cursuri pentru parinti priceputi
Si la aceasta editie, organizatorii Baby Boom Show au pregatit 3 cursuri ce ating subiecte importante pentru viitorii si actualii parinti. Scoala Viitoarelor Mamici, Cursul de Diversificare a Sugarului si Cursul de Siguranta Bebelusului vor aduna peste 500 de persoane timp de patru zile pline de informatii.

Clinici medicale si banci de celule stem la Baby Boom Show
11 banci de celule stem si 4 clinici medicale si-au anuntat prezenta la acest eveniment si au pregatit pachete la preturi speciale pentru viitoarele mamici.

Sesiuni Pilates pentru mamici, make-up gratuit si ateliere pentru pitici
Pentru ca Baby Boom Show este un eveniment complet, organizatorii au gandit numeroase activitati conexe menite sa-i relaxe pe parinti si sa-i incante pe cei mici.

Astfel, mamicile vor primi sesiuni de make-up gratuite si lectii de Pilates si remodelare corporala de la specialisti in domeniu.

Pentru cei mici au fost amenajate doua spatii de joaca impresionante si un spatiu unde vor putea participa la ateliere de pictura, puzzle-uri, ateliere de confectionat margele si face-painting.

Totul timp de patru zile, intre 14 si 17 aprilie la ROMEXPO.

Informatii generale Baby Boom Show:
Program de vizitare
► 14 – 16 aprilie 2016, zilnic intre orele 10:00 – 19:00
► 17 aprilie 2016, intre orele 10:00 – 18:00
ACCES: auto si pietonal– POARTA B (B-dul Expozitiei)
► Tarif bilet intrare pavilion expozitional: – 10 Ron

Pentru mai multe detalii despre eveniment, accesati: www.babyboomshow.ro 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *