Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Pe 10 iunie, Antena 1 deschide si inchide urnele

Duminică, în ziua alegerilor, Antena 1 le prezintă românilor tot ce trebuie să știe despre evoluția alegerilor. Observator le pregătește românilor o serie de ediții dedicate alegerilor care va culmina la 20.20 cu o ediție specială prezentată de Andreea Berecleanu. La 21.00, când urnele se închid, Observatorul le spune telespectatorilor cine este primarul lor! Numai de la Andreea Berecleanu, aceștia pot afla care sunt rezultatele exit-poll-ului comandat de Antena1.

De la măriri… la dezamagiri, de la autostradă… la degringoladă, românii le-au trăit pe toate. Însă în cele din urnă, fiecare e liber să creadă și să aleagă ce vrea. Antena 1 le spune telespectatorilor tot ce trebuie să știe despre alegerile locale, de la deschiderea urnelor până la închiderea lor. 60 de reporteri aflați în toate colțurile țării le vor prezenta românilor, pas cu pas, totate informațiile semnificative despre cum decurg alegerile. Din studioul de la București, Daniel Osmanovici, Oana Frigescu, Mihaela Călin, Alex Ferariu, Anca Rusu și Andreea Berecleanu vor fi gazdele unor ediții speciale.

La 20.20, în așteptarea închiderii urnelor, Andreea Berecleanu îi invită pe telespectatori la o ediție specială Observator care va culmina, la 21.00 cu anunțarea exit-poll-ului comandat special de Antena 1.

Programul edițiilor speciale ale Observatorului pe 10 iunie este următorul:
06.00, Observator Matinal cu Daniel OSMANOVICI
08.00, Observator SPECIAL cu Oana FRIGESCU şi Daniel OSMANOVICI
11.00, Ediţie Specială cu Mihaela CĂLIN şi Alex FERARIU
13.00, Observator 13 SPECIAL cu Mihaela CĂLIN şi Alex FERARIU
16.00, Observator 16 SPECIAL cu Mihaela CĂLIN şi Alex FERARIU
19.00, Observator 19 cu Anca RUSU
20.20, Ediție specială Observator cu Andreea Berecleanu

Bucuresti, 08.06.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *