free download 78 travel guides written by experts

PCForum.ro, pentru dependenti

Pasionatii de tehnologie au de astazi un nou loc de intalnire: PC Forum.ro (//www.pcforum.ro) un loc unde pot afla cele mai noi informatii din industria IT&C romaneasca sau internationala, unde sunt prezentate cele mai tari  gadgeturi si cele mai bune servicii.

De ce acum? Pentru ca se poate spune fara indoiala ca industria IT&C este pe val. Noul val, desi nu infailibil, nu va mai aduce un crah precum in 2.000.

Noul forum isi propune sa discute despre tehnologie fara limitarile corporatiilor media dependente de finantarile sponsorilor. De asemenea, nu vom copia de pe alte site-uri fara acordul acestora, asa cum fac proprietarii marilor site-uri din Romania, datorita legislatiei permisive.

Ce vom face in schimb? Vom oferi stiri la zi din industrie, stiri de hardware, software, internet si comunicatii, jocuri video si alte stiri la zi. Vom testa si prezenta echipamente: telefoane mobile, laptopuri, camere foto digitale, playere MP3. Vom prezenta cele mai noi zvonuri din industrie si vom aduce ceea ce lipseste pe internetul romanesc: actualizarea continua a stirilor.

In acelasi timp, vom oferi utilizatorilor posibilitatea de a discuta liber, de a comenta stirile, de a afla raspunsuri la dileme hardware si software, de a obtine sfaturi pentru depanare in timp util de la cea mai mare comunitate de tehnologie din Romania.

Inca un motiv pentru a fi membru PCForum.ro?
In perioada 13-31 martie 2006, toti membrii PCForum pot castiga un MP3 player Samsung, participand la concursul nostru.

Asteptam comunicate de presa de la agentii si companii din domeniu la editor@pcforum.ro

Despre PCForum.ro
Site-ul PC Forum este realizat de Online Business Services, companie autohtona cu capital 100% romanesc. Aceeasi firma detine si site-urile OKey.ro si www.cosmeticenaturale.com.

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *