creative night talks

PC-urile MAGUAY pot fi acum configurate cu SSD-urile de înaltă performanță SAMSUNG

Maguay, cel mai important producător autohton de servere și PC-uri, prezintă noile opțiuni de configurare a PC-urilor sale: SSD-urile Samsung V-NAND.

În cadrul evenimentului Samsung ce a avut loc ieri, 28 februarie 2017, Maguay a prezentat câteva modele din portofoliul său, echipate cu noile SSD-uri de înaltă performanță, de la Samsung. Pe lângă sistemele de joc, construite special pentru acest eveniment, Maguay GamePower SE – Core i5-7400, 8 GB DDR4 și GeForce GTX 1060 – au mai fost prezentate:
·    Sistemul Maguay GamePower X99, bazat pe platforma X99, cel mai nou procesor Intel din gama Extreme, cea mai dorită placă video a momentului, GeForce GTX 1080 și un performant SSD NVMe Samsung 960 PRO de 1 TB;
·    Maguay MyWay X1704md, un laptop de tip desktop replacement, dotat cu procesor de desktop și 2 plăci video GeForce GTX 980M în SLi, ideal pentru VR (realitate virtuală), cu un preț extrem de competitiv pentru categoria sa de produs și multiple opțiuni de configurare a unităților de stocare – până la 4 SSD-uri sau 2 SSD-uri și 2 HDD-uri.
·    Maguay PowerStation X1.E5, o stație de lucru profesională bazată pe procesorul Intel® Xeon E5-2620v4, 32 GB RAM, QUADRO M2000 și SSD V-NAND SAMSUNG 850 PRO.
„Era firesc ca în sistemele de înaltă performanță pe care Maguay le fabrică să-și facă loc și cele mai performante SSD-uri ale momentului, produse de Samsung. Am oferit întotdeauna opțiuni multiple clienților noștri, acoperind cu succes orice categorie de utilizator, la cel mai bun raport preț/performanță și cu un TCO corect. Sistemele Maguay nu au fost niciodată cel mai mic preț, dar l-au avut întotdeauna pe cel mai bun.” a declarat Costel Mazilu, Brand Development Manager, Maguay.

Întreaga gamă de PC-uri Maguay poate fi configurată cu SSD-uri Samsung de ultimă generație, de la modele de 120 GB, ideale pentru un boost de performanță în aplicațiile uzuale și până la cele de 4 TB, destinate celor mai exigente sarcini computaționale. Detalii pe www.maguay.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *