free download 78 travel guides written by experts

PC Stars va distribui AXIGEN Mail Server in China

Gecad Technologies, producătorul soluţiei profesionale de mesagerie AXIGEN (//www.axigen.com) şi  compania PC Stars (//www.pcstars.com.cn) anunţă astăzi semnarea unui parteneriat pentru distibuţia gamei de soluţii AXIGEN Mail Server pe piaţa chineză. PC Stars este unul dintre cei mai importanţi jucători pe piaţa de distribuţie online de software şi SaaS (Software as a Service) din China.

Printr-o puternică reţea de reselleri, integratori de sistem şi VAR (Value Added Resellers), PC Stars operează în toată China, acoperind prin portofoliul său de soluţii atât segmentul clienţilor de business cât şi pe cel al consumatorilor individuali.

În prezent, platforma de distribuţie online a companiei PC Stars numără peste un million de clienţi înregistraţi. PC Stars colaborează, de asemenea, cu mai mult de 1.000 de integratori de sistem şi  VAR, cu aproximativ 2.400 de distribuitori din segmentul retail şi cu aproape 200 de site-uri foarte populare în China, printre care şi Baidu.com.

“Parteneriatul dintre AXIGEN şi PC Stars va fi foarte bine primit de către consumatorii din China pentru că oferă utilizatorilor acces direct la o tehnologie de înaltă clasă şi la o serie de excelente funcţionalităţi. Credem că acest acord va aduce pe termen lung beneficii mari pentru ambele companii”, spune Steve Chen, Senior Product Manager la PC Stars.

“Prin acest nou şi foarte valoros parteneriat, AXIGEN are ca obiectiv extinderea în continuare a prezenţei sale pe piaţa din China. Credem cu tărie că PC Stars ne va acorda tot sprijinul în eforturile pe care le vom întreprinde pentru a adapta soluţiile noastre de mesagerie, bazate pe o tehnologie inovatoare şi modernă, la cerinţele specifice ale companiilor care activează în această ţară”, spune Oana Bornaz, CEO la AXIGEN/Gecad Technologies.

Câştigător al premiului ServerWatch 2007 Product Excellence la categoria Servere de comunicare, AXIGEN Mail Server beneficiază de o tehnologie de top care funcţionează în prezent pe cele mai folosite distribuţii de Linux şi BSD, pe Windows, Solaris şi arhitecturile Intel, PowerPC şi SPARC. Recent a fost lansată şi versiunea 6.2, care include şi protecţie antispam în timp real.

Beijing, China, şi Bucureşti, România, 28 octombrie, 2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *