free download 78 travel guides written by experts

PC Iasi a inceput reorganizarea la municipiu

Filiala Municipala a PC Iasi a organizat joi prima conferinta de presa de la preluarea functiei de presedinte interimar de catre Daniel Matasaru.

Acesta a anuntat ca a inceput reorganizarea la nivelul Filialei Municipale, dupa rezultatele slabe obtinute de conservatori la Iasi, soldate cu demisia din functie a arhitectului Ionel Oancea. Astfel, in echipa de conducere au fost pastrati notarul Stefan Coste, oamenii de afaceri George Paun si Marius Carnariu, dar si avocatul Ciprian Mitoseriu. De asemenea, cativa membri din conducerea filialei PRM Iasi au decis sa se alature conservatorilor, alaturi de Alin Aivanoaie si Traian Pricopi care au depus adeziunea in luna iulie sosind si fostul vicepresedinte la nivel de judet Adrian Cibotariu.

„Este important de retinut faptul ca media de varsta a noii echipe este intre 30 si 35 de ani. Am discutat cu fiecare in parte si am convenit ca punem bazele unei colaborari pe termen mediu si lung, insa prima proba de foc va fi in aceasta toamna, cand vor avea loc alegerile generale, alaturi de partenerii nostri din Partidul Social Democrat. ” a declarat Daniel Matasaru, presedinte interimar al Filialei Municipale PC Iasi.

Conservatorii au anuntat ca vor lua parte vineri la invitatia colegilor de alianta la „Forumul Educatiei” organizat de PSD, forum la care va fi lansata in dezbatere la Iasi oferta de guvernare PSD-PC pe tema educatiei si solutiile de finantare a acesteia in urmatorii 4 ani.

Bucuresti, 05.09.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *