free download 78 travel guides written by experts

PayPal a lansat PayPal Here, solutie mobila de plati pentru micile afaceri

PayPal a lansat PayPal Here, prima soluţie de plăţi mobile din lume care permite afacerilor mici să accepte aproape orice formă de plată. Noul serviciu include o aplicaţie gratuită şi un cititor de card securizat care se ataşează la telefonul mobil, transformând orice iPhone – şi în curând şi orice smartphone Android – într-o soluţie pentru plăţi mobile.

Pentru moment, PayPal Here este folosit de o serie de comercianţi din Statele Unite, Canada, Australia şi Hong Kong, urmând să fie disponibil la scară naţională în aceste ţări începând cu luna aprilie şi, ulterior, să fie extins şi în alte ţări. Tot din aprilie, PayPal Here va fi disponibil şi pentru smartphone-urile Android.

Cu PayPal Here, afacerile mici, prestatorii de servicii şi alţi comercianţi pot să emită facturi şi să accepte carduri de debit ori credit, cecuri sau plăţi prin PayPal. Indiferent de modul de plată ales de consumator, PayPal Here facilitează transferul, oferind afacerilor mici oportunităţi pentru a-şi vinde produsele şi serviciile.

Accesarea opţiunii “Local” le oferă utilizatorilor PayPal Here posibilitatea să afle ce magazine din apropierea lor acceptă plăţi prin intermediul acestui serviciu. Odată ce este pregătit să cumpere, clientul îl notifică pe comerciant printr-o simplă atingere a ecranului telefonului. La rândul său, vânzătorul foloseşte PayPal Here pentru a accepta plăţi prin simpla menţionare a numelui şi fotografiei cumpărătorului.

Încă de la lansare, unul dintre obiectivele care ţin de ADN-ul Paypal este să ajute micile afaceri să crească şi să primească plăţi. Ştim că micile afaceri nu vor să piardă oportunităţi de a vinde fiindcă nu au capacitatea să accepte modul de plată pe care clientul vrea să îl folosească. Au nevoie de acces rapid la bani, de un card reader pe care să se poată baza şi de un serviciu transparent şi necostisitor care să proceseze plăţile.

De aceea, mă bucur pentru lansarea PayPal Here, un produs uşor de folosit şi care, mai mult decât orice, răspunde nevoilor-cheie ale comercianţilor.

David Marcus, Vicepreşedinte PayPal Mobile

PayPal Here are o structură competitivă în ceea ce priveşte comisioanele percepute. Serviciul nu include taxe iniţiale de utilizare şi nici taxe lunare, unicul comision plătit de comercianţi fiind egal cu 2,7% din valoarea plăţilor primite prin card sau prin PayPal.

Comercianţii care folosesc PayPal Here au la dispoziţie carduri business de debit pentru acces rapid la bani. Atunci când folosesc cardurile pentru cumpărături, primesc înapoi 1% din preţul anumitor produse, ceea ce face ca, practic, comisionul pe care îl platesc PayPal Here să scadă la doar 1.7%.

Odată cu PayPal Here, PayPal a lansat şi cea mai recentă versiune a PayPal Mobile pentru iPhone, aplicaţie complementară cu PayPal Here, disponibilă gratuit în iOS App Store.

Pe lângă opţiunile unice pe care le oferă, PayPal Here se diferenţiază de alte soluţii de plăţi mobile care există deja pe piaţă prin capacitatea de prevenire a fraudelor şi asistenţă în regim permanent (24/7) pentru clienţi.

SAN FRANCISCO / Bucuresti, 16.03.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *