free download 78 travel guides written by experts

Paula Seling da glas unui personaj din Cars 2

Jurata X Factor este Holley Viteză în cea mai nouă ecranizare Cars

Juratei X Factor, Paula Seling, îi plac foarte mult copii, aşa că a acceptat cu zâmbetul pe buze propunerea companiei Walt Disney de a da glas unui personaj din cea mai nouă ecranizare a celebrei pelicule Cars. Paula este Holley Viteză în pasionantul Cars 2 şi alături de Fulger McQueen porneşte în cursa vieţii, peste Ocean.

Glasul dulce al juratei X Factor a garantat-o drept cea mai potrivită voce pentru dublarea îndrăgitului personaj Holley Viteză în cea mai nouă animaţie a Studiourilor Walt Disney, pentru realizarea căruia a fost folosită cea mai nouă tehnologie în materie de efecte speciale. Acest lucru permite spectatorilor să experimenteze emoţiile curselor la intensitate maximă, asemenea unei curse de pe un circuit real.

Celebra peliculă aduce în prim plan îndrăgitele personaje Disney, într-o atmosferă plină de umor şi aventură. Alături de Florian Ghimpu, care îi va da glas celebrului Fulger McQueen, Paula – Holley Viteză va intra în cursa vieţii, iar Grand Prix-ul Mondial, locul unde se întâlnesc cele mai spectaculoase maşini din lume, îi va purta pe protagonişti în toate colţurile lumii dar şi prin periculoasa aventură a spionajului. Pe urmele lor va fi mereu Şeriful – dublat în limba română de îndrăgitul actor Alexandru Arşinel.

Jurata X Factor îşi dă întâlnire cu fanii săi dar şi cu telespectatorii care apreciază muzica de calitate în fiecare sâmbătă, de la 20:20, pentru a porni împreună în aventura căutării acelor concurenţi care au voce, prezenţă scenică, originalitate şi carismă.

Bucuresti, 22.09.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *