free download 78 travel guides written by experts

Paula Sacui sta de vorba cu cititorii sambata in Diverta

Diverta și Editura Allfa vă invită sâmbătă, 1 martie, de la ora 17.00, la o întâlnire cu Paula Săcui, autoarea romanului Nu mi-e frică. Evenimentul va avea loc în magazinul Diverta din Băneasa Shopping City, iar cititorii vor avea ocazia să o cunoască pe Paula – autoarea, dar și pe Lola, protagonista romanului care și-a epuizat primul tiraj în doar câteva săptămâni de la lansare. La finalul evenimentului, Paula Săcui va susține o sesiune de autografe.

Scrisă în doar 14 zile, prima carte a Paulei Săcui – editor al Stirilor Pro Tv este nu doar un best-seller, ci și una dintre cele mai controversate cărți ale momentului. Este ”o carte cu multă iubire și ură’, după cum mărturisește chiar autoarea. Și continuă: “Pentru cei care se întreabă, deși semănăm, nu sunt eu cucoana aia de pe copertă. Eu sunt cealaltă. Mult mai cuminte, cu un aer de secretară parasită de Gicu într-o stație de metrou." Dacă este așa sau nu, cititorii se vor convinge singuri pe 1 martie, de la ora 17.00 pentru că Paula le promite o discuție sinceră și deschisă despre cum este ea și cum a scris această carte, despre temeri, dragoste, ură, sensibilitate și superficialitate.

Paula Săcui este jurnalist din anul 1997. Și-a lansat volumul de debut Nu mi-e frică pe 23 noiembrie la Târgul de carte Gaudeamus, în prezența unora dintre cei mai cunoscuți și apreciați oameni de televiziune din România. Nu mi-e frică s-a bucurat de un succes uriaș încă de la lansare, primul tiraj epuizându-se din prima lună.

Bucuresti, 25.02.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *