free download 78 travel guides written by experts

Paul Andronic revine pe podium în CNVC 2017 alături de Repsol, prin Valtec România

Paul Andronic, campion național CNVC în 2015, revine în Campionatul Național de Viteză în Coastă (CNCV) la volanul unui automobil Mitsubishi Lancer Evo V și urcă din prima etapă pe podium. Paul Andronic și echipa Autotehnica Racing Developments sunt susținuți în acest sezon de către brandul Repsol, prin Valtec România.

Pilotul echipei Autotehnica a trecut testul ploii cu noua mașină de concurs, s-a acomodat condițiilor meteo vitrege ce au caracterizat prima etapă competițională – Trofeul Serus, desfășurat pe 29-30 aprilie la Râșnov, și a urcat pe locul trei la clasamentul general și cel al grupei competiționale H4.

paul-andronic52685
„Din punct de vedere competițional a fost o luptă frumoasă pentru fiecare treaptă a podiumului. Am avut nevoie de puțin timp să găsesc setările corecte și să prind încredere în ținuta de drum pe ud, dar în cele din urmă am reușit să obțin un loc 3 în clasamentul general și cel al grupei. Mașina s-a comportat bine, iar ca obiectiv avem un 2017 în care ne luptăm din nou pentru locul 1 în CNVC și vizăm podiumul câtorva etape din Campionatul European de Coastă. Mulțumim Repsol, prin Valtec România, că este alături de noi în atingerea acestui obiectiv”, a declarat Paul Andronic, președinte al echipei Autotehnica.

Trofeul Serus s-a desfășurat în perioada 29-30 aprilie la Râșnov, iar pe traseul de 4 kilometri mai mult de 90 de concurenți au alergat pentru un loc pe podiumul uneia dintre cele 10 clase competiționale.

„Suntem bucuroși că îi putem susține pe Paul Andronic și echipa Autotehnica în lupta pentru podiumul CNVC în acest an. Este un parteneriat în care suntem angajați pe termen lung și prin care susținem performanța. Am luat un start bun, cu un loc 3 încă de la primul concurs, iar cu susținerea brandului Repsol avem încredere că putem să ne batem împreună pentru titlu”, a declarat Codrin Adam, director de marketing Valtec Romania.

Următoarea etapă în care Paul Andronic va concura, susținut de Repsol prin Valtec România, se va desfășura în intervalul 27-28 mai 2017 la Poiana Brașov.

Valtec Romania  

Valtec Premium Lubricants Romania este importatorul și distribuitorul local al brandului Repsol. Din birourile din Rotterdam și București, Valtec deservește o varietate mare de clienți ce activează în industria automotive, utilajelor grele, industrie, servicii de curățenie și medicale.

Valtec Premium Lubricants activează în distribuția de lubrifianti premium, produse chimice destinate industriei automotive, soluții profesionale de curățenie, igienă personală și echipamente de protecție în Europa Centrala și de Est.

Repsol în motorsport

Brandul Repsol se identifică prin implicarea în competițiile de motorsport de peste 40 ani, susținând echipe titrate, care au câștigat multiple titluri mondiale în MotoGP, WTCC, Dakar, WRC sau F1.

La nivel european Repsol, prin Valtec, a susținut în 2016 echipa Willimotorsport în competiția de anduranță Hankook 24 series, unde aceasta s-a clasat pe locul trei. În România Repsol și Valtec s-au implicat încă din anul 2010 și au susținut piloți atât în Campionatul Național de Raliuri cât și în Campionatul Național al României la Motocros pe Echipe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *