free download 78 travel guides written by experts

Paturi pentru copii si table magnetice pentru scoli – mobilier adatptat copiilor

Anii petrecuti la gradinita sunt foarte importanti, pentru ca au un rol activ in dezvoltarea armonioasa a celor mici. Aceasta perioada pune bazele cunoasterii si dezvoltarii sociale, astfel ca spatiul in care se desfasoara are nevoie de personalitate si mobilier perfect adaptat. Si cum altfel, daca nu la cele mai inalte standarde de calitate?

DistinctMob pune la dispozitia clientilor sai unitati de invatamant prescolar piese de mobilier create in acord perfect cu standardele nationale si internationale in vigoare, avand in vedere in primul rand siguranta si confortul celor mici. Astfel, in portofoliul companiei se regasesc elemente de mobilier creat pentru grădinite: scaune pentru salile de gradinita, mese ideale pentru activitatile practice, atat fixe, cat si reglabile, dulapuri pentru rechizite, table scolare, tabla magnetică si catedre. Se fac remarcate si dulapurile cu usi colorate, realizate din lemn, cat si cele cu structura din lemn si rafturi din plastic, pline de culoare, care sa-i atraga pe micuti.

mobilier scolar tabla magnetica

Compania se bazeaza pe zeci de ani de experienta in crearea mobilierului de calitate, dar si pe studii de ergonomie realizate impreuna cu specialisti in domeniu. Astfel, mobilierul DistinctMob are garantia sigurantei, trainiciei si asigurarii unei posturi corecte a celor mici.

Alaturi de mobilierul functional pentru activitatile didactice, compania si-a pus pasiunea si priceperea si in realizarea patuturilor pentru copii, pe care le considera vitale in dezvoltarea celor mici. Somnul de amiaza este foarte important atat pentru gestionarea energiei micutilor, cat si pentru cresterea armonioasa a lor. De aceea, patuturile pentru copii respecta standardele de ergonomie si calitate, si sunt realizate din materiale premium.

In portofoliul companiei regasim patuturi rabatabile, din lemn finisat cu mare atentie, cu ajutorul aparaturii performante. Alaturi de acestea, compania pune la dispozitia gradinitelor si o serie de patuturi stivuibile, realizate din plastic rezistent, ce ajuta la eficientizarea spatiului si la modularitatea acestuia. Pentru acest tip de patuturi, se regasesc saltele speciale si lenjerii de pat dedicate. Saltelele sunt realizate din materiale premium, si sunt imbracate in huse lavabile din bumbac de inalta calitate. Lenjeriile sunt de asemenea realizate din bumbac, usor de intretinut si curatat.

distinctmob patuturi pentru copii

Pe langa piesele de mobilier clasic, compania comercializeaza si mobilier din burete tare, pentru dezvoltarea motricitatii celor mici. Astfel, cu o singura colaborare, o gradinita poate primi toate piesele de mobilier de care are nevoie. In plus, compania ofera si posibilitatea realizarii mobilierului la comanda, pentru a dota chiar si cele mai dificile spatii.

Pe langa posibiltiatea de a crea mobilier la comanda, DistinctMob SRL vine cu o oferta ce se potriveste perfect contextului socio-economic al unitatilor de invatamant, oferind mobilier de calitate premium la preturi cu totul accesibile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *