free download 78 travel guides written by experts

Patru productii de aventuri, in iulie la AXN

AXN – reţeaua internaţională de televiziune de acţiune şi aventură aparţinând concernului Sony Pictures Television International va difuza în luna iulie un nou serial de succes, Refugiul/Sanctuary, în care frumoasa, enigmatica și mereu surprinzătoarea Dr. Helen Magnus găsește, studiază și protejează creaturile ciudate ce trăiesc în secret în lumea noastră. Cei cărora le plac serialele SF vor putea urmări cel de-al 3-lea sezon din Stargate: Atlantis. Survivor continuă cu un nou sezon plin de spaime și surprize, iar The Amazing Race ne oferă cel de-al 14-lea sezon în care ajungem chiar și în Transilvania.

Survivor – Sezonul 14
Din 4 iulie, în fiecare sâmbătă, de la ora 17:00
Survivor este un reality show competițional în care un grup de concurenți sunt lăsați într-un loc îndepărtat, având doar hainele de pe ei. Cel de-al 14-lea sezon al acestei producții extraordinare și incitante duce publicul în insulele Fiji unde, odinioară, se practica canibalismul și unde mai există, încă, recifuri splendide și triburi războinice incredibile. De această dată, 19 străini – de la un om fără casă la un barman și de la un inginer de computere la un avocat cu studii la Harvard – se întrec timp de 39 de zile. Numai unul dintre ei „va supraviețui” tuturor dificultăților și fricii cu care se vor confrunta. La începutul sezonului, concurenții se bucură de peisajul minunat, de soare și de bananieri și sub îndrumarea unuia dintre ei, arhitect, reușesc să termine cu ușurință prima misiune: construirea propriei lor tabere. Dar, curând, ei sunt separați în două grupuri și tribul care pierde trebuie să se mute pe o altă insulă, doar cu o oală, o machetă și o singură sursă de apă …

Stargate: Atlantis – Sezonul 3
Din 4 iulie, în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 9:00, câte două episoade
În urmă cu milioane de ani, a existat o rasă căreia noi, oamenii, îi spunem Străbunii. Ei au creat o rețea de așa-numite Porți Stelare – un aparat special cu ajutorul căruia se poate călători în diferite galaxii și lumi. Nu știm de ce, dar Străbunii au plecat, în urmă cu 5-10 milioane de ani în urmă, către o altă galaxie și au luat cu ei un întreg oraș, Atlantis-ul. O nouă echipă Stargate se îndreaptă către o galaxie necunoscută, Pegasus, căutând legendarul oraș pierdut. Cel de-al 3-lea sezon începe cu navele Furie care se îndreaptă către Pământ și trebuie împiedicate să ajungă pe planeta noastră. Sheppard (Joe Flanigan) se atașează de nava-stup, încercând să ia legătura cu McKay și Ronan, captivi pe navă. Între timp, Dr. Weir (Torri Higginson) este chemată pe Pământ pentru că trebuie să anunțe ce decizie a luat …

The Amazing Race – sezonul 14
Din 19 iulie, în fiecare duminică, de la ora 17:00
Cel mai nou sezon din acest popular serial, câștigător al premiului  Emmy, merge pe urmele a 11 echipe formate din câte doi oameni, într-o incitantă călătorie de 64.000 km, prin 9 țări, în numai 22 de zile. Pentru prima dată în istoria cursei, echipele ajung în România și în înghețata Siberie. Echipele pleacă din California și merg, mai întâi, în Elveția, unde îi așteaptă al doilea bungee ca mărime din lume. Mai târziu, trecând prin Germania, ei ajung în Transilvania unde trebuie să caute ceva în niște sicrie îngropate. Mai târziu, din friguroasa Siberie, ei trebuie să călătorească în India cea fierbinte… și asta este doar jumătate din călătorie, închipuiți-vă restul! La fiecare destinație, fiecare echipă va trebui să se întreacă într-o serie de provocări – unele mentale, altele fizice – și vor afla următoarea destinație numai când misiunile au fost îndeplinite. La final, echipa cea mai bună câștigă 1 milion de dolari!

Refugiul/Sanctuary
Din 29 iulie, în fiecare miercuri, de la ora 22:00
Serialul începe cu o crimă în care o creatură teribilă, neidentificabilă și nepământeană ce locuiește, nu se știe cum, într-un adolescent rus, ucide un bătrân și doi polițiști. Cum martorii oculari nu spun adevărul, poliția închide cazul drept “ împușcare accidentală”. Psihiatrul criminalist Dr. Will Zimmerman (Robin Dunne) simte imediat că este vorba de ceva mai mult, dar nimeni nu pare să-l creadă. Acesta este momentul în care frumoasa, enigmatica și mereu surprinzătoarea Dr. Helen Magnus (Amanda Tapping – Stargate SG-1) vine la Will și-i arată refugiul ei secret, în care sunt adunate creaturi ciudate și, adeseori, terifiante – unele pentru a fi salvate de oameni, unele de care oamenii ar trebui să fie protejați. În final, Will decide să se alăture lui Magnus și curajoasei sale fiice Ashley (Emilie Ullerup). Cei trei, împreună cu geniul tehnic Henry (Ryan Robbins), fac echipă și-și folosesc combinația unică de instinct, cunoștințe medicale și tehnologie de ultimă oră pentru a găsi creaturile ce se ascund la marginile civilizației noastre.

Bucuresti, 23.06.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *