metalshow

Patru antrenori, patru echipe, 16 concurenti ce au creat momente

de exceptie, urmarite de aproximativ 2 milioane de telespectatori

Ediția Vocea României de ieri seară a avut parte de un moment excepțional pregătit în exclusivitate pentru 1 decembrie – toți concurenții au cântat împreună, în primă audiție pe scena Vocii song-ul PRO TV – Fii de România. Melodia a răsunat pe mai multe voci în platoul celui mai bun talent show. Peste 1.2 milioane de telespectatori au urmărit Vocea României pe întreaga perioadă de difuzare, iar în minutul de maximă audiență de la 20:55 aproximativ 2.000.000 de români au fost cu ochii pe Vocea.

Ieri seară PRO TV a fost lider de audiență pe toate segmentele de public. Vocea României a înregistrat pe segmentul comercial 7.8 puncte de rating și 21.1% share în intervalul de difuzare 20:30– 01:10. Postul de televiziune de pe locul doi a reușit să obțină 6 puncte de rating și 16.3% share.

La nivelul publicului din mediul urban, PRO TV a condus cu 6.6 puncte de rating și 16% share, pe când următorul post clasat a înregistrat o audiență medie de 5.1 puncte de rating și 12.4% share.

La nivel național, PRO TV rămâne și de această dată pe primul loc cu o audiență medie de 6.5 puncte de rating și 16.4% share, locul secund înregistrând 4.5 puncte de rating și 11.2% share.

Sensibilitate, explozie de energie și lumini la Vocea României

Momentul lui Moga a balansat între masculin și feminin, între forță și sensibilitate, debutând cu o explozie de energie și dans printr-o piesă pop rock care a umplut sala de vitalitate, la care s-a adăugat un stage dive în mulțimea de dansatori, ca un adevărat rock star! Sensibilitatea a contraatacat în echipa lui Marius prin vocile feminine, dar extrem de pătrunzătoare. Momentul realizat de Moga a pus foarte bine în evidență vocile concurenților, iar antrenorii au lăudat alegerile acestuia. Votul publicul a mers către Brigitta Balogh, iar Marius a decis: „Merg mai departe spre tofeul Vocea României cu Alexandru Bunghez”.

Despre momentele create de cei patru concurenți, Marius a spus: „Chiar sunteți frumoși în seara asta și ați cântat frumos (…) Sunt mândru că faceți parte din echipa mea.”

Tudor a creat un moment care a dus telespectatorii cu gândul la un festival de muzică. Diferite genuri muzicale care să se potrivească tuturor gusturilor. Bineînțeles că nici de această dată nu au lipsit elementele rock, care au dat foc scenei, însă antrenorul a venit în completare cu emoție, pop și elemente funk. Munca și evoluția concurenților în competiție au fost apreciate de Tudor, fiind foarte mândru de prestațiile celor patru. Momentul Ligiei Hojda a fost cel mai apreciat de public, către aceasta mergând cele mai multe voturi ale celor din fața televizoarelor, iar Tudor a decis să continue cu Tiberiu Albu, spunând: “Decizia mea este exprimarea unei viziuni.”

Tudor Chirilă a declarat despre cele patru momente: „Sunteți fiecare unic! Ați reușit să progresați. Cred că momentele voastre vor rămâne în memoria spectatorilor și telespectatorilor.”

Super Loredana a creat un moment old school, din hituri care au marcat generații întregi și care încă mai sunt ascultate cu plăcere și în ziua de astăzi. Momentul Loredanei a străbătut mai mulți ani din istoria muzicală, de la Elvis Presley, Queen, Cher la Whitney Houston. Telespectatorii au putut urmări intrepretări memorabile ale concurenților, care au transmis emoțiile și vibrațiile acestor vremuri îndrăgite. Cele mai multe voturi ale publicului au mers către Larisa Mihăeș, iar după o lungă dezbatere interioară, Loredana a decis să continue show-ul cu Andrei Cheteleș, ascultându-i sfatul lui Chirilă: “Chetelș și Mihaeș trebuie legați fedeleș.”

Loredana le-a mulțumit concurenților: „Vreau să vă felicit pentru ce ați făcut în seara asta! Atunci când ești artist trebuie să fii lăsat liber și eu v-am lăsat libertate. Vă mulțumesc!”

Smiley a creat un moment special, alcătuit din trei piese sensibile și una care a adus fericirea pe scena de la Vocea României. Supriza serii a fost piesa De-ar fi să vii a Mihaelei Runceanu, prima piesă românească din etapele live ale Vocii. Scena a vibrat de emoție. Publicul l-a ales pe Gelu Graur să meargă mai departe, iar Smiley, după un moment de cumpănă, a spus: “Sunt sigur că vom merge mai departe cu toții, dar merg mai departe spre Vocea României cu Aliona!”

Înainte de momentul dezbaterii Smiley le- a spus celor patru: „Sunteți prietenii mei, îmi place să lucrez cu artiști și voi sunteți niște artiști!”

Band-ul emisiunii a fost ca de obicei pe poziții și a susținut prestațiile concurenților, iar baletul PRO Dance a creat coregrafii dedicate fiecărui moment. Jocurile de lumini și grafica au fost elementele care au contribuit la crearea unor momente memorabile la Vocea României.

Sexy Pavel Bartoș a fost ca de obicei o gazdă de excepție, întreținând atmosfera cu umorul lui caracteristic. Oana Tache a fost la înălțime în camera Magenta și a luat pulsul din culisele celui mai mare show al vocilor, transmițând telespectatorilor emoțiile concurenților după ce aceștia au ieșit de pe scenă.

Familia DeMoga Music, reprezentată de Liviu Teodorescu, Adda, Shift și Marius Moga au urcat pe scenă și au încântat publicul cu un colaj din cele mai tari hituri ale momentului. Prestația lor a fost acompaniată coregrafic de trupa de dans PRO Dance, care a pregătit un moment energic ce s-a îmbinat perfect cu colajul pieselor.

În etapele show-urilor live, românii pot da calificative concurenților prin aplicația “Fii Antrenor”, care a strâns deja peste 200.000 de descărcări. Oricine poate intra în rolul de antrenor și își poate susține preferații prin intermediul aplicației, disponibilă gratuit în AppStore și Google Play. De asemenea, site-ul finalisti.protv.ro, stă la dispoziția tuturor telespectatorilor care pot ghici cine vor fi cei patru finaliști și pot intra în cursa pentru un Opel Corsa 2015.

Edițiile Vocea României pot fi revăzute oricând pe voyo.ro.

Vocea României – Doar Vocea contează! Vineri, de la 20:30, la PRO TV!

Bucuresti, 30.11.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *