bucharest tech week 2021

Patrick De Maeseneire – Chief Executive Officer Adecco Group vine in Romania

AdeccoSaptamana aceasta, CEO-ul Adecco Group vine in Romania insotit de o suita de lideri decizionali ai grupului pentru a cuantifica rezultatele de anul acesta, dar si pentru a discuta despre trenduri in piata de resurse umane si planuri de viitor.
In fiecare an, liderii Adecco ai regiunii realizeaza intalniri de lucru pentru a analiza rezultatele obtinute, specificul fiecarei tari si planuri de viitor. Anul acesta Romania ii va gazdui pe unii dintre cei mai importanti lideri ai pietei de resurse umane.

Dupa ce a atins un numar record de angajati, depasind in luna august numarul de 6000 de angajati, dupa un an in   care a crescut nu numai din punct de vedere al resurselor umane implicate, ci si prin implicarea in programe de reducere a discrepantelor dintre numarul de absolventi si cerea de juniori pe piata muncii prin relansarea practica-ta.ro, si nu in ultimul rand, prin implicarea in cadrul programului demarat de Nestle, Alliance for YOUth destinat reducerii somajului in randul tinerii si integrarea lor pe piata muncii, Adecco Romania centralizeaza si cuantifica rezultatele.

Pe un fundament de instabilitate economica si dificultati in mentinerea unei rate a somajului scazute, Romania se bucura totusi de companii cu viziune care contribuie la o dezvoltare constanta si fructuoasa. Adecco se numara printre acesti pioni ce sustin familiile si comunitatile romanesti, fapt care nu poate decat sa ne bucure.

Din suita de factori decizionali ce sunt asteptati sa vina in Romania fac parte Patrick De Maeseneire, Dominik de Daniel – Chief Financial Officer Adecco Group, Federico Vione – Operations Manager Italy, Eastern Europe and India, Marcelo Pozzoni – Chief Financial Officer Italy, Eastern Europe and India, Christos Misailidis – Zone Director si Jose Luis – Zone Chief Financial Officer.

„Ne bucuram ca anul acesta Adecco Romania gazduieste aceasta intalnire si asteptam cu nerabdare sa extragem concluziile, astfel incat sa putem continua cresterea organica si implicarea in cadrul societatii sa-si pastreze impactul. Vom reveni, bineinteles, cu rezultate, dar si proiectii si trenduri pe care le simtim important de urmarit anul viitor” declara Cristian Pantir, Marketing Manager Adecco Romania.

**
Patrick De Maeseneire a devenit CEO-ul Adecco Group in anul 2009.
A studiat marketingul managementului la Ghent University si a fost acreditat ca inginer comercial de catre Solvay Business School of Brussels University (ULB), Belgia, completandu-si studiile de business management la London Business School and INSEAD, Fontainebleau, Franta.

In perioada 1980-1997 a detinut pozitii executive la Sun International si Apple Computer, precum si pozitii de conducere la Wang in Belgium si Arthur Andersen Consulting.

Patrick De Maeseneire a detinut pozitii de conducere in cadrul Adeco Group intre 1998 si 2002, incepand cu pozitia de country manager pentru zona Benelux. In perioada 2002-2009 a fost Chief Executive Officer al Barry Callebaut.

In 2007, Patrick De Maeseneire a primit titlul de baron de la Regele Albert al Iilea al Belgie.

Bucuresti, 20.11.2014

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *