free download 78 travel guides written by experts

Patricia Kaas si Alexander Rybak, in exclusivitate la TVR

Televiziunea Română a pregătit pentru acest sfârşit de săptămână două programe speciale realizate de Elena Ştirbescu şi Dan Manoliu în culisele concursului Eurovision 2009, desfăşurat luna trecută la Moscova.  

Astfel, sâmbătă, 6 iunie, de la ora 19.30, la TVR 2, emisiunea Maniacii va avea o ediţie specială cu cele mai importante informaţii de la Eurovision 2009.  Telespectatorii vor putea urmări nu numai aspecte din programul de repetiţii al Elenei Gheorghe, dar şi materiale în exclusivitate pentru România: un interviu cu Patricia Kaas, reprezentanta Franţei şi o dedicaţie  inedită interpretată la vioară de Alexander Rybak, câştigătorul concursului de la Moscova. 

Duminică, 7 iunie, de la ora 13.30, la TVR 1 va fi difuzat Eurovision 2009, making of. Programul se va concentra pe aspectele legate de pregătirile reprezentantei noastre, Elena Gheorghe, înainte de cele două competiţii la care a participat pe scena de la Moscova (semifinala şi finala). Numai la Eurovision 2009, making of veţi afla, în premieră şi în exclusivitate, despre problemele avute înaintea repetiţiilor şi modul cum au fost ele rezolvate, despre atmosfera de la cabine, pronosticurile înainte de concurs şi despre tensiunea din culise.

Bucuresti, 05.06.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *