Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Patricia Kaas, pe scena „Te cunosc de undeva!”

Zeci de vedete internaţionale au cântat până acum pe scena Te cunosc de undeva. Sâmbătă, Patricia Kaas le va cânta românilor “Mon Mec A Moi”. Artistei îi va da viaţă o îndrăgită actriţă din ţara noastra. Oare cine va fi?

Super show-ul Te cunosc de undeva! le aduce şi în această săptămână românilor momente inedite şi transformări spectaculoase. Un moment special va fi oferit de varianta autohtona a Patriciei Kaas, care le va cânta românilor una dintre cele mai frumoase melodii de dragoste din repertoriul său. Mon Mec A Moi va răsuna sâmbătă pe scena Te cunosc de undeva!, locul în care telespectatorii îi vor putea vedea şi pe Beyonce, Liza Minelli, Sofia Vicoveanca, Margareta Pâslaru, Ozzy Osborne, Culture Club, Mary J Blige şi Bee Gees.

Cum se vor descurca concurenţii în această ediţie a super show-ului şi cine va fi invitata specială, telespectatorii vor afla urmărind sâmbătă, de la 20.20, Te cunosc de undeva! numai la Antena 1.

Zeci de vedete naţionale şi internaţionale prind viaţa la „Te cunosc de undeva!” în interpretarea a opt artişti concurenţi şi sub privirile critice a patru juraţi. CRBL, Delia, Julia Jianu, Lora, Iulian Vasile, Jorge, Maria Buză și Dan Helciug trec în fiecare săptămână prin transformări incredibile pentru a intra în pielea unor personaje celebre din lumea muzicii.

Vedetele vor primi în fiecare ediţie a show-ului un punctaj, iar la finalul fiecărui show se va întocmi un clasament în funcţie de punctajele obţinute de fiecare. Vedetele concurenti luptă în fiecare editie pentru premii în bani, dar şi un mare premiu, câştigat în marea finală, editie în care publicul va decide cine merită să câștige. Sumele de bani câştigate vor fi donate unor cauze sociale reprezentate de fiecare dintre aceştia.

Gazdele show-ului sunt Alina Puşcaş şi Cosmin Seleşi.

Mai multe infomaţii despre show pot fi aflate de pe site-ul oficial: www.tecunoscdeundeva.a1.ro şi de pe pagina de Facebook: //www.facebook.com/tecunoscdeundeva.

Bucuresti, 05.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *