free download 78 travel guides written by experts

Patrice – reggae la maxim, luni in Parcul Carol

Au mai ramas 6 zile pana la maratonul reggae al verii: pe 23 iunie, sound-ul cu origini jamaicane preia controlul la Arenele Romane. In continuarea turneului sau european, Patrice ajunge la Bucuresti pentru a-si promova ultimul album, Free Patriation. Warm-up: DJ Bully. Vibe, antren si dans, distractie de vara. Considerat revelatia reggae/soul a ultimilor ani in Franta si Germania, favoritul playlisturilor din locatiile underground cu hituri precum Soulstorm, Everyday Good si Up in My Room, Patrice promite luni generatiei rasta un show fierbinte cu ritmuri racoritoare. Alaturi de o trupa de sase muzicieni, el va canta atat piese de pe noul sau album, lansat in Romania la inceputul acestei luni si distribuit de Universal Music, cat si piesele care l-au adus pe primele locuri ale topurilor de difuzare radio.

Accesul vizitatorilor in incinta stadionului Arenele Romane se face incepand cu orele 19.00. Atmosfera va fi incalzita de DJ Bully, un pionier al petrecerilor underground din Capitala, cunoscut pentru arta cu care mixeaza stiluri diferite de la smooth funk breaks si oldschool hiphop pana la breakbeat si drumandbass. In prezent el organizeaza intr-unul din principalele cluburi din Bucuresti, Expirat, petrecerea saptamanala „Hai Karate – Battle Of The Breaks”, unde are ca invitati DJ de muzica underground si producatori care promoveaza stiluri muzicale precum reggae / bigbeat / funkbreaks / breakbeat / drumandbass / dubstep.

Biletele se mai pot cumpara prin intermediul site-ului www.ticketpoint.ro, la pretul de 75 RON, precum si in reteaua magazinelor Diverta din Bucuresti si din tara.

Bucuresti, 18.06.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *