Shadow

Patiseria Tineretului deschide al patrulea punct de lucru în București și plănuiește extinderea la nivel național

Patiseria Tineretului anunță deschiderea pe 19 septembrie a unui nou punct de lucru în București, în zona Piața Unirii. Aceasta este a patra patiserie, după ce în primăvara acestui an compania a vândut una din unități. Extinderea face parte din planul de dezvoltare și consolidare a poziției pe piața de profil din România.

Noul punct de lucru este situat în centrul istoric al Capitalei, pe strada Halelor, într-o clădire construită în anul 1890 și are o suprafață de 35 mp. Mobilierul din interiorul patiseriei este din lemn masiv de stejar, proiectat special pentru această unitate. În patiserie vor lucra 7 angajați, în total echipa companiei fiind formată din 38 de persoane. Investiția pentru amenajarea și dotarea cu echipament special a acestei patiserii s-a ridicat la 60.000 de euro.

Patiseria Tineretului

„Ne bucurăm că acest debut de toamnă vine cu începuturi și pentru Patiseria Tineretului. Ne doream să deschidem al patrulea punct propriu de lucru în București, mai ales că avem în vedere ca următoarele patiserii să fie în regim de franciză. Planurile noastre sunt să dezvoltăm o rețea prin intermediul căreia să comercializăm produse 100% românești, făcute după rețete vechi pe care le știm din bătrâni. Vrem să aducem clienților noștri, prin gustul produselor pe care le coacem zilnic în cuptoare, bucuria copilăriei”, explică Cristian Chițu, fondatorul Patiseria Tineretului.

În 2016, compania a avut o cifra de afaceri de peste 700.000 euro, iar pentru anul acesta, o dată cu deschiderea noii unități, estimările sunt că încasările vor crește cu 20.000 de euro pe lună.

Patiseria își propune ca în următorii doi ani să ajungă la 10 puncte de lucru în București, atât în sistem de franciză, cât și prin reprezentanțe proprii. Planul de termen lung presupune extinderea la nivel național, în marile orașe, printr-o rețea de patiserii cu produse 100% românești.

Despre Patiseria Tineretului

Patiseria Tineretului a fost înființată în 2012 cu scopul de a oferi clienților săi produse inspirate de rețetele bunicilor, care păstrează gustul autentic al bunătăților de odinioară. Produsele comercializate sunt necongelate, fără aditivi și conțin numai ingrediente de la producătorii români. În prezent, compania are patru puncte de lucru proprii în București și își propune să deschidă unități în sistem de franciză în întreaga țară.

Pentru detalii și noutăți, accesați pagina de Facebook sau site-ul Patiseria Tineretului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *