free download 78 travel guides written by experts

Pastura granule, un nou produs Apimond

Noul produs Apimond Păstura de albine granule este deosebit de important pentru sănătatea fiecăruia dintre noi. Este recomandat în toate cazurile în care este benefic şi polenul, dar este mult mai uşor asimilabil şi are un efect mult mai puternic şi mult mai rapid. Benefic datorită energiei şi forţei lui regeneratoare, produsul este folosit atât preventiv, cât şi terapeutic, în cazul osteoporozei, al afecţiunilor hepatice, inclusiv al hepatitei A, B, C şi chiar şi al cirozei, pentru stimularea secreţiilor biliare, în cazul afecţiunilor digestive, intestinale, colite şi chiar şi al ulcerului, pentru întărirea muşchiului cardiac, în cazul distrofiei musculare şi al anemiei, al afecţiunilor sistemului nervos, dar şi pentru stimularea imaginaţiei şi a creativităţii. Femeile pot beneficia de binefacerile produsului şi în cazul chisturilor ovariene, al uterului fibromatos şi al nodulilor mamari.

Păstura de albine se distinge prin conţinutul bogat de substanţe active dintre care trebuie enumerate în primul rând hormonii naturali, enzimele, aminoacizii, elementele de creştere şi cele antibiotice, vitamine, minerale şi oligoelemente.

Păstura de albine este realizată în stup prin fermentarea naturală a polenului. Astfel, polenul recoltat de albinele lucrătoare este preluat de cele tinere care încă nu zboară, este fărâmiţat şi îmbogăţit cu enzimele produse de acestea. Cu acest produs, ele umplu celulele fagurelui în proporţie de două treimi, peste care adaugă miere, şi apoi căpăcesc fagurele, închizându-l astfel ermetic. Urmează un complicat proces de fermentaţie format din mai multe faze distincte şi care durează trei luni. În acest timp, este anulat stratul protector al granulelor de polen care îl fac greu asimilabil şi alergogen. Dar cel mai important este procesul de îmbogăţire în factori activi, vitali pentru sănătatea noastră. Astfel, valoarea nutritivă şi potenţialul antibiotic al păsturii de albine sunt de trei ori mai mari decât cele ale polenului, păstura putându-se lăuda cu o compoziţie mult mai complexă decât polenul.

Toate acestea fac păstura extrem de valoroasă şi pentru cosmetică, ea fiind folosită în diferite măşti cosmetice în combinaţie cu miere, lăptişor de matcă şi extracte florale, reprezentând un excelent adjuvant nutriţional pentru celulele pielii.

Iată doar câteva dintre motivele care ne fac să salutăm apariţia pe piaţă a noului produs românesc de la Apimond, Păstura granule.

Preţ: 39 lei (100 g). Se găseşte în magazinele cu produse naturale, atât cele offline, cât şi cele online.

Bucuresti, 21.06.2013
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *