metalshow

Pastele aduce o atmosfera extraordinara la Antena 1

Iepuraşul aduce de Paşte la Antena 1 un program special, la care îşi aduc aportul deopotrivă vedetele Antena 1, invitaţii acestora şi gazdele emisiilor speciale. Telespectatorii vor sărbători prima zi de Paşte în familie, alături de Mihaela Rădulescu şi vor petrece a doua zi la Chef cu Nae şi Vasile.

Antena 1 sărbătoreşte Paştele cu bună dispoziţie. Sâmbătă, duminică şi luni echipa Antena 1 le pregăteşte telespectatorilor un program pe cinste, cu muzică, umor, tradiţii româneşti, dar şi filme de calitate.

În seara Învierii, când se fac ultimele pregătiri pentru Duminica Sfântă, Fernando de la Caransebeş se pregăteşte de Sărbătoare. Şi nu oricum şi nici oriunde. La „În puii mei”, sâmbătă 3 aprilie, personajul întruchipat de Mihai Bendeac va tăia mielul, după normele europene. Dacă le va respecta sau nu, dacă îi vor da bătăi de cap sau se va descurca din prima, telespectatorii vor putea urmări de la ora 20.30.

A doua zi, în prima zi de Paşte, Mihaela Rădulescu devine responsabila cu voia bună şi le pregăteşte, ca de fiecare dată, o mulţime de surprize şi cadouri, atât telespectatorilor, cât şi invitaţilor săi. Liniştită şi în forma maximă, Mihaela revine la Antena 1, locul unde s-a obişnuit să îşi petreacă sărbătorile şi după decizia de a renunţa la televiziune. Şi pentru că Sărbătorile tradiţionale, în deosebi cele religioase, se petrec în familie, Mihaela şi-a dorit să fie aproape de sufletul invitaţilor săi, astfel că şi-a poftit oaspeţii la emisiune împreună cu familia şi cu prietenii dragi.

La masa tradiţională de Paşte, Mihaela îi va aşeza pe Stela Popescu şi Alexandru Arşinel, pe membrii trupei Proconsul, Dida Drăgan, Delia, Anca Sigartău şi Marius Rizea, precum şi pe cei care ne vor încânta cu obiceiuri româneşti: Ansamblul Baladele Deltei, Florin Vasilica si Grupul Teleormanul, Steliana Sima, Marius Ciprian Pop si Antonia Pop, fiica sa, Elena Gheorghe împreună cu mama sa, Părintele Cristian Pomohaci şi alţii. Telepsectatorii pot fi alături de Mihaela Rădulescu şi invitaţii săi, duminică, 4 aprilie, de la ora 16.30.

Tot în prima zi de Paşte, „Super Bingo Metropolis” joacă la dublu, cu cartoane violet. Premiul pentru super linie va fi de două miliarde de lei, nu de unul, ca până acum, iar premiul super bingo, de 20 de miliarde, în loc de 10, ca la ediţiile anteriore, valoarea totală a premiilor puse în joc ajungând la 4 milioane de euro. Numărul telefoanelor va fi şi el mai mare,vor avea loc 300 de extrageri, iar emisia specială de Paşte va dura nici mai mult, nici mai puţin de şase ore. Pe parcursul acestora, echipa Super Bingo Metropolis le pregăteşte telespectatorilor, nu doar premii substanţiale, ci şi momente deosebite cuinvitaţii speciali, cu Romică Ţociu şi Cornel Palade, dar şi cu Raluca Lăzăruţ şi Escu. Printre acestea se numără secvenţe inedite din Caravana Super Bingo Metropolis, dar şi un moment special pregătit de cei doi prezentatori, Escu şi Raluca.

Luni începe în forţă, în aceleaşi haine de sărbătoare, împreuna cu matinalii Răzvan şi Dani într-o ediţie specială „Neaţa cu Razvan şi Dani” şi se termină în aceeaşi manieră cu Nae Lăzărescu şi Vasile Moraru.

A doua zi de Paşte îi surprinde pe matinalii Antena 1 la o fermă unde bunciul Dani îşi va vizita nepotul ce acum administrează ograda plină de animale. El nu va fi singurul oaspete al nepotului Răzvan, telespectatorii care se trezesc devreme luni, având posibilitatea să-i revadă şi pe Viorica şi Ioniţă din Clejani, Constantin Enceanu, Ana şi Fredi Camacho, Jean Paler sau Mihai Mărgineanu.

După succesul de Revelion, când au fost lideri de audienţă, Nae Lăzărescu şi Vasile Moraru, revin la Antena 1 cu o emisiune specială în care îi vor avea alături pe Smiley, Andra însoţită de fratele şi de cumnata ei, Paula Seling şi Ovi, Pepe, Tom Boxer, care le vor cânta şi îi vor încânta pe telespectatori luni, 5 aprilie de la 20.30.

Tot luni, Antena 1 le pregăteşte telespectatorilor şi o ediţie specială, emoţionantă Acces Direct. Pentru prima oară într-o emisiune de televiziune, împreuna după moartea marelui Ion Dolănescu Maria Ciobanu şi Ionuţ Dolănescu, alături de Doiniţa Dolănescu care va cânta la vioară. Printre invitaţii lui Mădălin Ionescu din cea de-a doua zi de Paşte se numără şi Cătalin Crişan, Elena Gheorghe împreună cu mama sa şi Maria Dragomiroiu. Nici ediţia de marţi, 6 aprilie, a emisiunii Acces Direct nu va fi mai prejos pentru că Antena le-a pregătit telespectatorilor nu una, ci două ediţii speciale ale emisiunii care este aproape zilnic lider de audienţă. Marţi, iepusraşul cel trăsnit încurcă lucrurile şi îi pune pe Connect-R, Carmen Şerban, Daniela Gyorfi, Anda Adam, Taraful din Clejani în ipostaze inedite. Care vor fi acelea, telespectatorii vor vedea pe 6 aprilie, de la 17.00, urmărind Acces Direct.

Emisiunilor speciale dedicate Paştelui li se alătură şi filmele pe care Antena 1 le va difuza în sâmbătă, duminică şi luni. Astfel, telespectatorii vor avea parte de trei zile în care divertismentul de calitate va fi cuvântul de ordine.

Bucuresti, 31.03.2010

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *