metalshow

Pastel și Dacia – parteneri de călătorie la a 10-a ediție a Galei premiilor Gopo

În anul în care Pastel sărbătorește 10 ani de existență, agenția a demarat pentru Dacia campania de comunicare „Călătorie fără frontiere” pentru a 10-a ediție a Galei Premiilor Gopo, susținută de Dacia ca partener oficial.

După un proces atent de selecție, echipa Dacia a ales conceptul creativ dezvoltat de agenția Pastel pentru a transmite toate mesajele-cheie din jurul acestui evenimentului prestigios. Astfel, la 10 ani de când Gala Premiilor Gopo recunosc elita industriei cinematografiei, Dacia și Pastel au cucerit noi frontiere, la fel ca filmul românesc, susținând valorile autentice românești.


„Conceptul s-a legat încă de la prima întâlnire de creație pe acest proiect. Am decis atunci că cel mai important atribut trebuie să fie pasiunea pentru povești, singurele care ne pot transporta într-o călătorie a imaginației, fără frontiere sau bariere. Am avut o idee clară despre ce vrem să transmitem  pentru că am știut că legătura dintre Dacia și Gala Premiilor Gopo reflectă dorința comună de a readuce în lumina reflectoarelor valorile autohtone autentice”. (Ramon Gorjanu-Radu, Co-director de Creație Pastel)

Având ca inspirație în „Călătorie fără frontiere” chiar călătoria lui Gopo pe Lună, agenția Pastel a creat o grafică îndrăzneață care a făcut ca Dacia să depășească barierele la propriu la nivel vizual, așa cum o face și prin evoluția continuă. În același timp și în aceeași direcție, Pastel a dezvoltat grafica pentru aplicația web dedicată consumatorilor, prin care aceștia puteau descoperi mai multe despre filmul românesc, într-un mod interactiv.

„Mai mult decât un client, Dacia este pentru noi un partener de drum lung cu care colaborăm întotdeauna excelent. Acest lucru a contat enorm în înțelegerea modului în care Dacia susține Gala Premiilor Gopo. Ne-am lăsat inspirați de valorile autentice românești și am reușit să suprindem esența acestora.  Istoria comună pe care o împărtășim cu Dacia este și pentru noi o călătorie fascinantă și cu fiecare proiect împreună, depășim noi frontiere.” (Mihaela Stoica, Client Service Director Pastel)


La nivel de implementare a evenimentului, prezența Dacia ca partener oficial a adus un plus de eleganță  prin ambientul și activitățile create alături de Pastel, pentru a oferi experiențe la nivelul invitaților și așteptărilor pentru un eveniment de o asemenea anvergură. Pastel, fiind agenție crescută dintr-un start-up românesc, s-a regăsit perfect acum, în al 10-lea an de activitate, în toată povestea creată în jurul recunoașterii valorilor românești de către Gala Premiilor Gopo și susținute de Dacia, fiind cadrul perfect pentru a dezvolta idei care depășesc frontiere.      

„Pastel a înțeles care este miza parteneriatului strategic și de lungă durată pe care-l avem cu Gala Premiilor Gopo. Campania integrată, perfect adaptată nevoilor noastre de comunicare, a contribuit la succesul acestei ediții aniversare. Ne bucurăm că, ajunsă la 10 ani de experiență, agenția Pastel ne este partener de călătorie și ne oferă experiențe inspirate.”  (Anca Oreviceanu, Director de Comunicare Dacia)

Pastel este agenția de comunicare integrată specializată în crearea de experiențe de brand. Cu o activitate de 10 ani pe piața din România, agenția deține în portofoliu clienți din arii diferite, precum auto, FMCG, servicii, industrial. Pastel oferă în prezent servicii de comunicare integrată pentru Beiersdorf, Bergenbier, Bonduelle, Colgate-Palmolive Romania & Polonia, Dacia & Renault, Jacobs Douwe Egberts, JTI, Kika, Mega Image, Mondelez, Omega Pharma, Podravka, Reckitt Benkiser (Durex & Scholl), Royal Canin Romania & Bulgaria, Sandoz, Sensiblu, TCC, TenarisSilcotub.

Echipa de proiect:

Client:
Anca Oreviceanu (Director Comunicare Dacia), Luiza Domnișoru (Șef Serviciu Relatii Publice Grup Renault Romania), Liliana Tebeică (Specialist Relații Publice), Silvana Zeană (Responsabil Comunicare Dacia).   

Agenție:
Ramon Gorjanu Radu (Co-director de Creație Pastel ), Bogdan Boiangiu ( Art Director Pastel), Adrian Sandu (Copywriter), Oana Cristea (Internal communication and Public Affairs Manager), Mihaela Stoica (Client Service Director), Madalina Ivan ( Account Executive).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *