free download 78 travel guides written by experts

Pastel Group este noua agentie de PR a Epson

Epson, liderul mondial în produse IT de imagine, a ales agenţia de comunicare Pastel Group pentru a se ocupa de activităţile sale de promovare şi de relaţii publice. De la începutul lunii iunie, Pastel Group va adapta şi va implementa la nivel local strategia de comunicare Epson, va gestiona integral relaţia cu presa şi se va ocupa de evenimentele de PR ale companiei.
"Sperăm ca Pastel Group să aducă o viziune nouă în abordarea faţă de brandul Epson prin orientarea către variante de comunicare adaptate momentului, cât mai eficiente pentru un plus de vizibilitate. Cu ajutorul colegilor de la Pastel Group vom încerca să fim tot mai aproape de jurnalişti pentru a le oferi constant informaţii noi si interesante, aducându-le în atenţie produse inovatoare despre care publicul din România doreşte să afle detalii", declară Ciprian Barangă, National Sales & Marketing Manager Epson România & Bulgaria.

Colaborarea dintre Epson România şi Pastel Group a demarat la începutul anului trecut, când Pastel Graphics, divizia de grafică a grupului de comunicare, a realizat pentru compania IT mai multe proiecte de design. Cooperarea pe partea de grafică continuă şi în prezent, în paralel cu activităţile de PR. Echipa care lucrează pentru Epson este formată din Diana Bucuroiu, PR Manager, Ela Iliesi, Online Specialist, Miruna Atomei, Project Manager, şi Ina Hofnăr, Copywriter.
„Faptul că, după un an de proiecte grafice, am extins colaborarea şi către zona de comunicare, ne motivează să fim mai buni şi să demonstram că Epson nu a greşit, având încredere în noi”, susţine Ioana Mucenic, Managing Partner Pastel Group.

Bucuresti, 01.06.2010

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *