metalshow

Pastel este partener creativ pentru Autoritatea Națională pentru Administrare și Reglementare în Comunicații, în 2016

Pastel a fost desemnată agenția responsabilă de toate conceptele creative pentru materialele grafice realizate de Autoritatea Națională pentru Administrare și Reglementare în Comunicații (ANCOM), în urma pitch-ului desfășurat la începutul anului.

Astfel, Pastel dezvoltă și implementează pentru proiectele ANCOM toate materialele vizuale, în acord cu identitatea, misiunea și viziunea Autorității. În cadrul procesului de selecție, agenția a reușit să înțeleagă așteptările și direcția de comunicare a ANCOM, oferind propuneri creative și soluții cu care instituția s-a identificat.

„Ca agenție ce comunică de 10 ani pe piața din România înțelegem importanța comunicarii în legăturile create între oameni. Tocmai de aceea, misiunea ANCOM, cu focus pe dezvoltarea serviciilor de comunicații, ne-a inspirat în dezvoltarea unui concept creativ care să pună în valoare viziunea instituției. Ne bucurăm că am reluat colaborarea cu un partener drag nouă, care a avut încredere în propunerile noastre ce vor defini comunicarea ANCOM la nivel vizual.” (Dana Nae Popa, managing director Pastel)


Propunerile de creație oferite de Pastel în cadrul pitch-ului au început deja să prindă contur, toate elementele vizuale având la bază conceptul inspirat de conexiunile pe care ANCOM le facilitează la nivel interpersonal, cât și rolul pe care-l joacă în plan național și global.

„Ne-am dorit un partener care să înțeleagă nevoile noastre de comunicare și contextul pieței în care activăm, iar abordarea și ideile creative aduse de agenția Pastel s-au pliat pe cerințele noastre nu întotdeauna obișnuite pentru agențiile de creație. Abia așteptăm să vedem implementate propunerile agenției și suntem încântați să-i avem ca parteneri și anul acesta.” (Mihaela David, Expert, Serviciul Comunicare Direcția Relații Publice ANCOM)

Autoritatea Națională pentru Administrare și Reglementare în Comunicații (ANCOM) este instituția care protejează interesele utilizatorilor de comunicații din România, prin promovarea concurenței pe piața de comunicații, administrarea resurselor limitate, încurajarea investițiilor eficiente în infrastructură și a inovației. Pentru mai multe detalii despre activitatea ANCOM vizitați www.ancom.org.ro, www.portabilitate.ro și www.veritel.ro. Pentru a testa și monitoriza calitatea serviciului de internet, accesați www.netograf.ro.

Pastel este agenția de comunicare integrată specializată în crearea de experiențe de brand. Cu o activitate de 10 ani pe piața din România, agenția deține în portofoliu clienți din arii diferite, precum auto, FMCG, servicii, industrial. Pastel oferă în prezent servicii de comunicare integrată pentru Beiersdorf, Bergenbier, Bonduelle, Colgate-Palmolive Romania & Polonia, Dacia & Renault, Jacobs Douwe Egberts, JTI, Kika, Mega Image, Mondelez, Omega Pharma, Podravka, Reckitt Benkiser (Durex & Scholl), Royal Canin Romania & Bulgaria, Sandoz, Sensiblu, TCC, TenarisSilcotub.

Echipa Pastel care a contribuit la câștigarea licitației este formată din: Ramon Gorjanu-Radu (co Creative Director), Bogdan Boiangiu (Art Director), Doru Neagu (3D designer), Adrian Sandu (Copywriter), Daniela Chiriță (Account Executive), Dana Nae Popa (Managing Director).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *