free download 78 travel guides written by experts

pastel comunică pentru Global Women in Tech (GWiT)

Agenția pastel comunică, printr-un parteneriat strategic, pentru Global Women in Tech(GWiT), o organizație non-profit, care sprijină accesul și formarea femeilor în domeniul STEM (Științe, Tehnologie, Inginerie și Matematică).

Parteneriatul a debutat prin dezvoltarea identității vizuale a programului “Code Diversity”, un proiect prin care GWiT își propune să inspire și să faciliteze accesul tinerelor la profesiile din domeniul tehnologic.

„Ne-am propus ca soluția vizuală a logo-ului să fie cât mai relevantă pentru target. Astfel, identitatea este formată dintr-un sistem de coduri care susține prezența femeii în domeniile tech. „CODE” este exprimat prin codul binar, în timp ce secvența de cod din matrice, în traducere, înseamnă „DIVERSITY”. Codul binar este format din simbolurile pentru genul feminin (O) și pentru masculin (|), iar numărul egal de caractere susține ideea de diversitate. Sloganul „Decode your tech career” invită tinerele aspirante la o cariera tech să descifreze mesajul vizual, dar și componentele programului,” explică Laura Iane, Creative Director pastel.

Vizual proiecte Global Women in Tech

„Este o mare bucurie să fim aproape de o organizație cu o misiune atât de ambițioasă. Proiectele și deschiderea cu care echipa GWiT abordează zona de comunicare ne-au convins că putem face echipă. Credem în diversitate și egalitatea de șanse, iar colaborarea cu GWiT este încă o ocazie de a ne implica în proiecte cu mult sens atât pentru noi și asociație, dar mai ales, pentru femeile care vor beneficia de pe urma programelor GWiT,” a declarat Dana Nae Popa, Managing Director pastel.

„Am găsit în echipa pastel un partener de comunicare de încredere, creativ, profesionist, dispus să investească în a susține misiunea noastră și care înțelege foarte bine industria tech. Ne onorează această colaborare și avem certitudinea că vom reuși împreună să găsim și să creeăm cele mai bune soluții pentru a duce mesajul proiectelor noastre acolo unde vor face o diferență,” suține Simona Șandru, President & Founder – Global Women in Tech.

Parteneriatul strategic cuprinde dezvoltarea strategiei de comunicare pentru GWiT, servicii de creație și PR.

Echipa pastel
Dana Nae Popa, Managing Director
Cristina Oncescu, Head of strategy
Laura Iane, Creative Director
Cristina Icnoțiu, Art Director
Ionuț Ungureanu, Copywriter
Victoria Donos, Senior PR Manager
Alina Minu, Account Manager

Echipa GWiT
Simona Șandru, President & Founder
Steliana Moraru, Head of Marketing

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *