metalshow

Passat CC – limuzina si coupe cu patru usi in acelasi timp

Imagine suverana.

Dinamismul autentic specific unei masini sport si confortul fara compromisuri oferit de limuzine caracterizeaza personalitatea noului Passat CC. Liniile sportive sunt continuate suveran si in interiorul habitaclului, care se remarca prin oferta generoasa de spatiu, se impune prin materialele de calitate superioara, la care se poate adauga o trapa panoramica optionala care ofera o lumina aparte.

Sportivitate evidenta.

Dinamismul pur este exprimat prin puterea impresionanta a propulsorului: Noul Passat CC este disponibil si cu un motor V6 puternic si agil care dezvolta 220 kW (300 CP), echipat in serie cu o cutie de viteze cu dublu ambreiaj DSG si tractiune integrala 4MOTION (consum de carburant: 10,1 l/100 km; emisii CO2: 242 g/km). Optional este oferit un sistem inovator: reglarea adaptiva a trenului de rulare DCC. Trenul de rulare se adapteaza astfel permanent la conditiile de rulare– fiind disponibil regimul foarte sportiv sau deosebit de confortabil.

Inovatii pentru imbunatatirea confortului.

Pentru ca fiecare deplasare sa fie o adevarata placere, noul Passat CC dispune optional de sisteme inteligente de asistenta pentru conducatorul auto. Din aceasta categorie face parte sistemul inovator de asistenta pentru mentinerea benzii de rulare "Lane Assist" si reglarea adaptiva a trenului de rulare DCC. Si alte sisteme se remarca prin progresul si confortul remarcabil oferit: sistemul de asistenta la parcare "Park Assist", camera de luat vederi pentru rularea in marsarier "Rear Assist" si reglarea automata a distantei ACC care functioneaza cu ajutorul unui radar, cu sistemul de reducere a distantei de franare"Front Assist".

Sursa: Scorpion / Dan Stefan

Inca din 1998 SCORPION este distribuitor Volkswagen si Audi in judetul Vrancea. De la inceputul anului 2010 Scorpion a devenit si distribuitor SEAT. Experienta dobandita in acest timp garanteaza calitatea tuturor serviciilor pe care le oferim:
– ‘One Stop Shop’ – finantare, asigurare si servicii post-vanzare. Pe toata durata contractului de finantare – in leasing sau credit – clientul beneficiaza de consultanta specializata atat din partea companiei noastre cat si din partea personalului Porsche Bank.
– service complet pentru intreaga gama de autoturisme Volkswagen, Audi si Seat;
– piese de schimb din stoc sau la comanda.

Bucuresti, 07.07.2010

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *