free download 78 travel guides written by experts

Pasiunea pentru zbor i-a adus o masina

Campania „Coboară din avionul Blue Air direct într-un Logan nou-nouţ” şi-a desemnat un nou câştigător pentru luna august. De călătoria cu noroc a beneficiat Eros Ferrari, originar din Italia.

Cu o ţară natală şi una adoptivă, Eros face aproximativ patru drumuri pe lună între România şi Italia.  Una din multele călătorii cu avionul pe ruta Verona – Arad i-a adus o maşină din partea Blue Air. Un cadou nesperat, cu atât mai mult cu cât nu ştia că participă la un concurs prin achiziţionarea biletului.

  La 38 de ani, Eros are propriile afaceri, meseria fiind cea care l-a purtat spre ţara noastră. Acum nu poate spune cu certitudine dacă se simte ca acasă la Verona sau la Oradea, ambele oraşe în care locuieşte îi sunt la fel de dragi.

În ceea ce priveşte câştigarea maşinii, cu certitudine a avut mână norocoasă, întrucât şi-a achiziţionat singur biletul. Călătoriile între cele două destinaţii sunt atât de numeroase, încat Eros nu le mai ţine socoteala.

“Sunt un adevărat pasionat al zborului, vin cu foarte mare plăcere în România de fiecare dată. Nu aş înlocui cu nimic o călătorie cu  avionul. Sunt foarte bucuros că am fost recompensat cu o maşină pentru fidelitatea mea faţă de zbor.” Deşi preferă serviciile Blue Air pentru drumurile sale frecvente, câştigătorul admite că îl tentează să parcurgă drumul dintre cele două oraşe măcar o dată cu noua maşină. Oricum, plănuieşte să utilizeze maşina cu precădere pentru deplasările pe care le va efectua în România.   

Blue Air, liderul low cost in România, răsplăteşte lunar fidelitatea clienţilor săi cu o maşină nou-nouţă marca Dacia Logan. Orice persoană care achiziţionează un bilet de avion de la unul din punctele de vânzare Blue Air din ţară sau din străinătate, de la orice agenţie colaboratoare Blue Air, prin intermediul Call Center sau al site-ului Blue Air, este înscrisă automat în baza de date destinată extragerii premiului. Primele opt maşini au fost deja câştigate, dar alte patru îşi aşteaptă proprietarii. Mai multe bilete cumpărate oferă mai multe şanse de câştig. Regulamentul concursului este disponibil pe site-ul Blue Air, www.blueair-web.com. Alte informaţii pot fi obţinute de pe site-ul Blue Air, prin Call Center: +40 21 2088686 sau email: info@blue-air.ro.

Numărul unu pe piaţa de transport aerian în sistem low-cost, Blue Air are capital 100% privat românesc. Compania este autorizată să efectueze zboruri regulate interne şi internaţionale de pasageri, zboruri de tip charter la cerere, zboruri internaţionale de pasageri de tip charter şi transporturi cargo.  Flota companiei este constituită în prezent din opt aeronave Boeing 737: patru 737 – 300 (capacitate: 136 – 170 de locuri), trei 737 – 400 (136 – 170 de locuri) şi noul 737 – 800 Next Generation (având o capacitate de 189 de locuri). Alte două aeronave Boeing 737-800 Next Generation vor întregi flota companiei până la sfârşitul anului 2009. Compania a semnat anul acesta contracte pentru achiziţionarea a cinci avioane Boeing 737 Next Generation (două aeronave din seria 800 şi trei din seria 900), care vor deservi zborurile Blue Air începând cu 2013.

Blue Air a transportat în anul 2007 peste 900.000 de pasageri, ceea ce reprezintă o dublare a traficului faţă de 2006. În 2005, compania transportase peste 240.000 de pasageri. Gradul de ocupare a atins 83 % anul trecut, în creştere considerabilă faţă de cele 77 de procente din 2006. Pentru acest an, Blue Air anticipează un total de 1.200.000 de călători şi un grad de ocupare de 83 de procente. În ceea ce priveşte indicatorii economici, Blue Air a înregistrat o cifră de afaceri de 95 de milioane de Euro în 2007 şi estimează 120 de milioane pentru 2008. Echipajele Blue Air sunt formate din piloţi experimentaţi (majoritatea având peste 15.000 de ore de zbor).

 Bucuresti, 29.09.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *