metalshow

Pasiunea pentru fotbal vine la Lidl, cu figurinele Stikeez și produse special pentru suporteri

Suporterii români și-au susținut mereu cu entuziasm echipa preferată de fotbal! Din 26 mai, trăiește meciurile alături de echipa națională și bucură-te de campionatul din vară cu produsele speciale de la Lidl România.

Totodată, figurinele Stikeez revin în magazine cu chef de fotbal, pentru ca tu să îți poți antrena propria echipă către succes.


Pe 8 iunie 1922, naționala României își începea activitatea și juca primul meci din istoria sa, împotriva Iugoslaviei. Echipa a plecat victorioasă de pe stadionul din Belgrad, iar de atunci s-au scris 94 de ani de istorie. Milioane de inimi au bătut alături de tricolori în 1973, când naționala a avut cea mai mare victorie și a învins Finlanda cu 9-0. De atunci, pasiunea a rămas vie pentru suporterii români.

Vara aceasta, și tu poți fi alături de naționala României! La Lidl, vei găsi produse speciale pentru suporterii adevărați, pe care să le porți cu mândrie când îți susții echipa preferată. Echipează-te cu o perucă de suporter (21.99 lei) și cu un steag (11.99 lei), desenează-ți tricolorul cu setul de culori faciale (6.99 lei/buc) și pregătește-te să cânți imnul României alături de eroii terenului.


Trăiește fotbalul adevărat și reprezintă și tu România cu unul dintre tricourile de antrenament (24.99 lei), sau un hanorac pentru bărbați (64.99 lei), și o minge (59.99 lei) perfectă pentru un meci cu prietenii din liceu. Pentru suporterițele înfocate, accesoriile pentru păr (14.99 lei/buc) și topurile pentru damă (36.99 lei/set) cu steagul României nu pot lipsi din garderobă.


Un suporter adevărat se recunoaște de mic. Astfel, în colecția specială de la Lidl vei găsi echipamente de fotbal (29.99 lei/set) pentru băieți între 4-12 ani, bermude (27.99 lei) pentru băieți între 5-14 ani, dar și tricouri pentru fete (19.99 lei) între 5-14 ani.

Colecția de figurine Stikeez revine la Lidl cu chef de fotbal


Intră din nou în joc și creează-ți propria echipă pe care să o conduci către succes. România, Anglia, Franța, Portugalia, Slovacia, Spania și toate celelalte figurine simpatice sunt pregătite să îți aducă cupa victoriei chiar la tine acasă. Micuțele Stikeez poposesc în magazinele Lidl din toată țara în perioada 30.05-26.06 și pot fi ale tale, în limita stocurilor disponibile. Pentru cumpărături care depășesc suma de 50 de lei, vei primi gratuit o figurină Stikee la casă.

Dacă joci în deplasare, fii fără grijă! Din magazinele Lidl îți vei putea achiziționa săculețul pentru colecționare (5.99 lei), dar și albumul de colecționare (14.99 lei), în limita stocurilor disponibile. În plus, îți vei putea antrena echipa și de pe telefon sau tabletă cu noua Stikeez App. Mai multe detalii despre figurine și regulamentul campaniei sunt disponibile pe stikeez.lidl.ro.

Din 26 mai, lasă-te inspirat de lidl.ro și echipează-te din magazinele Lidl cu produsele speciale pentru suporteri. Susține și tu echipa preferată a țării și trăiește campionatul din vară!

Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați:
//www.lidl.ro
Facebook Lidl Romania
Twitter Lidl Romania
Instagram @LidlRomania

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *