free download 78 travel guides written by experts

Pasiunea culinara a concurentilor „Junior Chef” intrece orice asteptare

Vezi gestul impresionant pe care l-a făcut un băiat pentru a-şi cumpăra un obiect dorit în bucătărie

Juraţii show-ului în care copiii fac legea în bucătărie sunt impresionaţi atât de preparatele concurenţilor, cât şi de pasiunea de care dau dovadă la „Junior Chef”, emisiune difuzată în fiecare luni, de la 20:30, la Antena 1.

Horghidan Alexandru este concurentul care i-a emoţionat pe Anca Lungu, Marius Florea Vizante şi Horia Vîrlan cu gestul pe care l-a făcut pentru a-şi cumpăra ustensilele necesare în bucătărie: „Alexandru şi-a vândut bicicleta pentru a-şi putea cumpăra nişte tigăi pe care şi le-a dorit foarte mult. De foarte multe ori când iese afară îşi mai achiziţionează ustensile pentru bucătărie”, povesteşte mama concurentului.

Pasiunea puştiului pentru gătit se îmbină perfect cu cea pentru fotografie pentru că Alexandru a mărturisit că de fiecare dată când un preparat îi iese perfect îl fotografiază, editează pozele şi le postează pe reţelele de socializare pentru a le împărtăşi cu prietenii săi. Bucatele sale adună zeci de apreciezi din partea lor şi cei mai mulţi îi cer reţetele. Dacă Alexandru a reuşit să-i impresioneze pe juraţi şi cu preparatul său, rămâne de văzut la „Junior Chef” luni, de la 20:30, la Antena 1.

Bucuresti, 04.04.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *