free download 78 travel guides written by experts

Pasari rare, un Brac de Weimar

care isi cauta jumatatea, o lama si multi caini nascuti pentru a face spectacol spera sa prinda un loc in semifinalele emisiunii „Ham talent”

Duminică, de la 20:30, la Antena 1, într-o nouă ediție a show-ului

Înaripate care mai de care mai frumoase se adună stol pe scena „Ham talent”, câinii demonstrează din nou că, pe lângă faptul că sunt cei mai buni prieteni ai oamenilor, pot fi și entertaineri de renume, o concurentă care are peste 100 de animale acasă speră să câștige premiul „Best story”, în timp ce un Brac de Weimar speră doar… să se îndrăgostească și să-și găsească aleasa prin intermediul emisiunii.

Viviana are acasă peste 100 de animale, de rase deosebite, de care se bucură în fiecare zi. La ea în ogradă, câinii fac casă bună cu vacile, caprele, oile și chiar lamele. Tot Viviana a găsit rețeta unei omlete pentru nu mai puțin de 12 persoane, gătită însă dintr-un singur ou. Cum de este posibil, telespectatorii Antenei 1 vor afla duminică, de la 20:30.

Tot în această ediție, mai mulți iubitori de păsări, atât domestice, cât și sălbatice, se adună în stol la „Ham talent”. Bătăile lor din aripi vor da însă ceva bătăi de cap membrilor juriului și celor prezenți în sală. Un papagal și o bufniță simt că trebuie să se retragă din lumina reflectoarelor, așa că își iau zborul prin decor. Dacă stăpânii sunt ferm convinși că le vor recupera, unii membrii ai juriului trag o sperietură zdravănă gândindu-se că necuvântătoarele s-ar putea pierde. Cum reacționează Diana Munteanu într-un astfel de moment, duminică, de la 20:30, la Antena 1.

E campion al României la categoria frumusețe, are o familie minunată care îl ia în toate vacanțele, însă este atât de deosebit, că nu-și găsește o iubită pe măsură. Un Brac de Weimar vine la „Ham talent” cu dorința ca toate cățelușele din rasa lui să îi dea un semn după apariția în emisiune. Nu de alta, dar chiar își dorește să se îndrăgostească.

Dacă ediția trecută telespectatorii Antenei 1 au cunoscut-o pe Maya, cățelușa care aduce o rază de lumină în viața unui nevăzător, duminică ei vor putea vedea cât de mult efort necesită dresarea unui astfel de patruped. Pentru cei care sunt prinși în întunericul suferinței, există niște suflete călăuze care le stau la dispoziție fără să le pună nicio întrebare, însă ele sunt capabile să îi ajute cu adevărat abia după ce timp de doi ani un om cu suflet mare le învață ce trebuie să facă pas cu pas. Un voluntar care a pregătit până acum patru câini pentru nevăzători vine în platoul emisiunii și, pentru a-i convinge pe toți cei prezenți cât este de necesar un program de pregătire a unor astfel de animale, o invită pe Beatrice Rancea să trăiască, pentru câteva clipe, precum un nevăzător. Cu ochii acoperiți de o mască de dormit, Beatrice se va lasa condusă de Bongo, un labrador dresat special pentru a ajuta oameni care au atât de multă nevoie de el, iar membra juriului va trăi pe propria piele o experiență unică.

Bucuresti, 04.12.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *