free download 78 travel guides written by experts

Pasagerii Germanwings au incepand de-acum posibilitatea de a utiliza telefonul mobil

pentru a accesa serviciile companiei

Germanwings, compania aeriană low-cost, oferă clienţilor săi ocazia de a accesa serviciile website prin intermediul telefonului mobil.

Pasagerii pot utiliza telefonul pentru a efectua check–in-ul sau pentru a afla orele de zbor şi a verifica starea conturilor Boomerang. De asemenea, orele de sosire şi plecare pot fi aflate printr-o simplă accesare a site-ului. Check-in-ul se va realiza de-acum mult mai repede datorită noului serviciu. Clienţii îşi primesc biletul de îmbarcare prin mobil, pe SMS sau email. Acest bilet poate fi folosit pentru accesul în zona de control şi mai departe, spre poartă.

Pentru a intra în posesia datelor zbor, trebuie să accesaţi adresa de internet www.germanwings.com , din toate reţelele digitale de telefonie mobilă din lume.

Compania Germanwings a realizat acest proiect împreună cu agenţia Mobile Interactive CLANMO GmbH. Pe lângă dezvoltarea utilităţii, programării şi analizei de calitate, agenţia a sprijinit compania Germanwings în dezvoltarea conceptului şi a consultanţei.

Bucuresti, 18.06.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *