Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Pas cu pas: Realizarea unor decoratiuni de sticla cu fulgi

Arătaţi-le tuturor cât de mult vă place iarna, decorându-vă fereastra astfel încât să arate minunat privită atât din exteriorul, cât şi din interiorul casei. Culorile la modă ale acestei ierni – argintiul, auriul, albul şi negrul – sunt alegerea perfectă pentru a crea o decoraţiune cu fulgi de nea şi ţurţuri, care va fi admirată de toată lumea. Este uşor de făcut şi va atrage atenţia tuturor!

Materiale necesare:
• Dremel® 7700 cu discul cu vârf diamantat 7103
• Pistol de lipit Dremel 930 şi baghete de lipit universale de 7 mm GG02
• Discuri din sticlă şi discuri de oglindă de diferite mărimi
• Mărgeluţe sau ţurţuri din sticlă
• Organza şi panglică de satin de culoare neagră, argintie şi aurie
• Diverse mărgele aurii, argintii şi negre şi inele cu orificii destul de mari încât să treacă panglica prin ele
• Ac flexibil pentru înşirat mărgele
• Şabloane de fulgi de zăpadă

Grad de dificultate: 2 stele (începător)

Pasul 1

Întâi descărcaţi şabloanele noastre de fulgi de zăpadă şi alegeţi mărimea dorită sau desenaţi propriul model astfel încât să încapă pe discurile de mărimi diferite. Pentru a grava un disc de sticlă, plasaţi discul peste şablon şi lipiţi-l cu o bucată de bandă adezivă. Cu ajutorul uneltei Dremel 7700 la care se ataşează discul cu vârf diamantat, gravaţi motivul de fulg pe discul de sticlă. După ce aţi terminat de conturat forma, desprindeţi discul de şablon şi aşezaţi-l pe o bucată de hârtie de culoare închisă astfel încât să se vadă bine ceea ce aţi gravat. Retuşaţi conturul modelului gravând din nou peste liniile tremurate sau întrerupte, îngroşându-le acolo unde e necesar. După ce aţi terminat, eliminaţi cu o perie praful rezultat şi ştergeţi discul cu un material textil care nu face scame.

Pasul 2

Cu un marker permanent, desenaţi fulgii de zăpadă pe discurile oglinzi, folosind şabloanele. Gravaţi fulgii de zăpadă pe discurile oglinzi cu ajutorul uneltei Dremel 7700 şi al discului cu vârf diamantat. Ştergeţi praful rezultat de pe oglinzile gravate.

Pasul 3

Utilizaţi unealta Dremel 7700 cu discul cu vârf diamantat pentru a grava spirale şi linii pe decoraţiile din sticlă.

PASUL 4

Treceţi panglica subţire prin orificiul unui disc din sticlă sau al unui ţurţure din sticlă, apoi introduceţi câteva mărgele printre inele (un tip special de mărgele).

PASUL 5

Utilizaţi pistolul de lipit Dremel 930 şi lipiciul universal pentru a lipi discurile gravate din sticlă unul de celălalt, deasupra mărgelelor, prinzând capetele mărgelelor între ele.

PASUL 6

Mai introduceţi un inel din sticlă şi apoi o mărgea argintie sau aurie mai mică şi faceţi un nod la capete pentru a termina decoraţiunea dumneavoastră. Adăugaţi frunze din grădina, adăugaţi şi nişte ramuri cu beculeţe. Dacă doriţi, puteţi folosi şi lipici cu sclipici. Astfel, veţi obţine o fereastră de iarnă care va străluci chiar şi în zilele mai întunecate!

Bucuresti, 02.11.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *