free download 78 travel guides written by experts

Pas cu pas: Cum se confectioneaza o felicitare pentru 1 Martie

De Mărțișor, dăruiți femeilor importante din viața dumneavoastră felicitări personalizate, realizate chiar de dumneavoastră. Puteți obține rezultate deosebite cu ajutorul uneltelor Dremel și al instrucțiunilor pas cu pas de mai jos…

Materialele necesare:

– Dremel Versatip
– Dremel 7700
– pistolul de lipit Dremel 910
– șablon Dremel
– pudră de reliefare
– creion de reliefare
– riglă, foarfecă
– o selecție de felicitări colorate

Gradul de dificultate: nivel de începător

Pasul 1

Desenaţi o margine franjurată şi decupaţi cu o foarfecă normală. Folosind Dremel 7700, efectuaţi orificii (pergament) prin utilizarea frezei diamantate în jurul marginii felicitării în linie dreaptă sau în grup de câte trei.

Pasul 2

Desenaţi o margine a felicitării folosind creionul de reliefare şi câteva flori mici în fiecare colţ, prin folosirea şabloanelor Dremel. Acoperiţi cu pudră de reliefare liniile trasate. Scuturaţi excesul de pudră.

Pasul 3

Folosind Dremel Versatip cu vârful de aer fierbinte, reliefaţi cu grijă pudra prin ţinerea vârfului la câţiva centimetri faţă de felicitare.

Pasul 4

Tăiaţi o bucată din pliul felicitării pe jumătate şi lipiţi felicitarea reliefată în partea din faţă. Tăiaţi o formă de fluture şi decoraţi-o cu creionul şi pudra de reliefare, apoi încălziţi cu Versatip. Lipiţi fluturele pe partea din faţă a felicitării şi ridicaţi aripile pentru a da un efect 3D.

Bucuresti, 19.02.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *