free download 78 travel guides written by experts

Pas cu pas: Cum sa realizati un noisemaker pentru a va sustine echipa preferata

de la Campionatul mondial de fotbal din Brazilia

Realizați o jucărie viu colorată, care aplaudă, pentru întreaga familie – un noisemaker în culorile ţării pe care o doriți câștigătoare la Campionatul Mondial de Fotbal! Cu ajutorul acestei jucării de aplaudat, cu un design individual, puteţi să vă susțineți echipa favorită de fotbal. Realizaţi un set personalizat, împreună cu familia, prietenii sau vecinii dumneavoastră şi faceţi ceva în timpul premergător meciului. Aveţi nevoie doar de entuziasm, de uneltele Dremel® și de ghidul nostru pas cu pas…

Materialele necesare:
· Dremel® 4200 cu vârfuri de carbură pentru gravare
· Lemn de 3 mm grosime
· Creion
· Hârtie de calc
· Pensulă moale
· Vopsea
· Bandă și șnur colorate

Gradul de dificultate: 3 stele (nivel mediu)

Pasul 1

Realizați şablonul mâinii dvs. pe o foaie de hârtie A3 şi transferaţi conturul de două ori cu ajutorul unui creion şi a hârtiei trasoare pe o foaie de lemn de 3 mm grosime. Folosind Dremel® 4200, decupaţi cu atenţie cele două mâini.

Pasul 2

Şlefuiţi marginile mâinii şi ale mânerului, până ce sunt netede, cu ajutorul uneltei multifuncţionale şi a benzilor de şlefuire EZ SpeedClic (SC407). Noisemaker-ul dumneavoastră va sta confortabil atât în mâinile mai mici, cât şi în cele mai mari, şi chiar şi copiii vor avea posibilitatea de a-şi susţine favoriţii scuturând şi bătând din palme.

Pasul 3

Alegeți culorile ţării dorite și pulverizaţi-le pe o parte, apoi lăsaţi să se usuce. Pulverizaţi şi pe cealaltă parte, iar noisemaker-ul dumneavoastră va atrage toate privirile.

Pasul 4

Efectuaţi două perforări ale bazei mâinii şi fixaţi frezele de tăiere spiralate multifuncţionale (561) pe Dremel® 4200. Apoi aşezaţi cea de-a doua mână dedesubt şi efectuaţi cele două găuri prin ambele mâini.

Pasul 5

Înfăşuraţi banda în jurul mânerelor, începând de la capătul inferior, asigurându-vă că marginile se suprapun întotdeauna uşor şi nu există spaţii libere. Asiguraţi capetele cu bandă adezivă.

Pasul 6

Împingeţi un creion între cele două palme, ca distanţier, apoi treceţi un şnur prin orificiile pe care le-aţi realizat. Faceți un nod strâns şi jucăria zgomotoasă de bătut din palme este gata! Acum puteți să bateţi din palme cât puteţi de tare în sprijinul echipei dumneavoastră favorite!

Bucuresti, 19.06.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *