Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Pas cu pas: Casute pentru pasari in bradul de Craciun

De Crăciun, sărbătoriţi frumuseţea naturii cu materiale precum lemn albit, bumbac, minereuri şi sticlă. Combinaţi aceste materiale cu schiţe de mână, motive florale, păsări, frumuseţea şi mirosul bradului. O paletă de culori simplă, precum un gri cald, un verde măsliniu, un albastru petrol, alabastru şi crem, va da o senzaţie de pace şi linişte în acest sezon festiv.

Materiale necesare:

• Dremel 300 Series din gama Hobby, freza de tăiere multifuncţională spirală Dremel 561, trusa de tăiere multifuncţională 565, discul de tăiere a lemnului SpeedClic SC544, pernele abrazive de finisare SpeedClic 511S şi 512S, setul de burghie pentru lemn Dremel 636, freza de gravare Dremel 106
• Dremel Pistol de lipit 930 şi baghete de lipit universale de 7 mm GG02
• Lemn de tei de 2 mm şi 3 mm şi pene de 5 mm
• Foaie subţire de metal – aluminiu şi cupru
• Bandă auto-adezivă de metal, 6 mm – aluminiu şi cupru
• Bucăţi de fir de bumbac în culori naturale
• Poansoane, flori mici şi inimioare
• Vopsea
• Aţă de pescuit pentru agăţat

Grad de dificultate: 4 stele – nivel avansat

Pasul 1

Desenaţi un model, apoi trasaţi şi tăiaţi formele din hârtie. Utilizaţi spray adeziv pentru a lipi formele pentru acoperiş şi secţiunile de bază pe o bucată de lemn cu o grosime de 3 mm şi celelalte piese pe o bucată de lemn cu o grosime de 2 mm.

Apoi, cu ajutorul uneltei Dremel 300, al frezei de tăiere multifuncţionale spirală şi al trusei de tăiere multifuncţionale pentru a tăia un cerc, faceţi intrarea în căsuţă.

Pasul 2

Utilizaţi unealta Dremel 300 din gama Hobby şi discul de tăiere a lemnului SpeedClic pentru a decupa toate secţiunile, conform modelelor desenate, şi încă o bucată de 1,5 cm din pana groasă de 5 mm pentru stinghie.

Pasul 3

Faceţi o gaură în poziţia marcată pentru stinghie cu ajutorul uneltei Dremel 300 şi al unui burghiu de 6 mm din setul de burghie pentru lemn. Dezlipiţi modelele din hârtie şi utilizaţi din nou unealta Dremel 300 din gama Hobby şi pernele abrazive de finisare SpeedClic pentru a netezi marginile rugoase.

Pasul 4

Vopsiţi pereţii din lemn ai căsuţei. O nuanţă mai închisă va evidenţia mai bine părţile cioplite. După ce s-a uscat, utilizaţi unealta Dremel 300 din gama Hobby pentru a decora părţile din spate şi din faţă, desenând ramuri, frunze şi iarbă.

Pasul 5

Tăiaţi bucăţi din foiţa subţire de metal pentru a acoperi partea externă a acoperişului şi partea de deasupra a bazei. Fixaţi-le cu bucăţi din banda autoadezivă pe margine, îndoind-o pe marginile fiecărei secţiuni. Utilizaţi pistolul de lipit Dremel şi lipici universal pentru a lipi stinghia în gaura corespunzătoare de pe peretele din faţă al casei. Din nou, cu pistolul de lipit Dremel şi lipici universal, lipiţi bucăţile de lemn pentru a construi o căsuţă, prinzând pereţii laterali între peretele din faţă şi cel din spate. Lipiţi casa centrat pe bază, apoi lipiţi acoperişul, lăsând partea mai lungă să iasă în afara părţii mai scurte în partea superioară.

Pasul 6

Utilizaţi poansoanele pentru a găuri bucăţi mici de inimioare din metal şi flori şi tăiaţi nişte motive florale din bucăţile de ornament. Utilizaţi pistolul de lipit Dremel şi lipici universal pentru a lipi marginea dantelei de marginile din faţă ale acoperişului casei şi pentru a lipi motivele florale şi inimioarele pentru a decora motivele cioplite. Faceţi orificii mici prin acoperiş şi introduceţi o bucată de aţă de pescuit pentru a agăţa căsuţele în brad.

Bucuresti, 21.11.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *