free download 78 travel guides written by experts

Partneriat strategic intre SolvIT si Watchdata

SolvIT Networks a semnat un parteneriat strategic cu Watchdata Technologies, intrand astfel pe piata de NFC (Near Field Communicatin) si devenind distribuitor al produselor Watchdata atat in Romania cat si in Republica Moldova.

Solutiile Watchdata vin sa intregeasca portofoliul de solutii detinut de SolvIT, care de acum, va putea oferi clientilor sai solutii digitale securizate de autentificare si tranzactionare pentru aplicatii de:

· plati mobile

· retail

· servicii financiare

· e-government

· telecomunicatii

· utilitati publice

· transporturi

· servicii medicale


Watchdata are sediul in Singapore si filiale in majoritatea regiunilor lumii, avand o experienta de peste 18 ani si clienti din domenii variate de la transporturi la finante, telecom si guvern, din peste 50 de tari si regiuni. Watchdata este un pionier recunoscut in tehnologii inovatoare pentru smart card-uri si a castigat in 2012 premiul Asian Sesames Award, pentru a doua oara in trei ani, pentru solutia sa de plati mobile, SIMpass-SC, care transforma receptorul oricarui telefon mobil intr-un instrument NFC complet functional.

Produsele Watchdata includ smart carduri EMV si cititoare de carduri, plati mobile contactless NFC, carduri SIM, tokenuri pentru tranzactii financiare si e-bankingI, carduri de transport multi-functionale, dispositive electronice de colectare a taxelor, etc., oferindu-se astfel comunicare si autentificare securizate si protectia datelor si a identitatii.

Watchdata detine solutii performante in special in domeniul bancar si domeniul transporturilor, unde atuuri foarte importante sunt experienta si maturitatea acumulate in ultimii 10 ani in NFC si solutii de carduri contactless.

Unul dintre domeniile in care Watchdata este foarte activ este domeniul transporturilor, fiind unul dintre marii furnizori de carduri contactless si NFC pentru transporturi. Watchdata a realizat implementari in domeniul transporturilor in orase mari din Asia dar si in Europa, in orase precum Paris si Montpellier in Franta si Arrezzo si Turin in Italia.

Bucuresti, 22.10.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *